22 de setembre del 2014

El PSC reclama ‘consens’ per traslladar l’oci nocturn a Futuro Ciudad Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha afirmat aquest dilluns que traslladar la zona d’oci nocturn al centre comercial Futuro Ciudad és “trencar les regles del joc” amb els veïns i els comerciants d’aquest sector de la capital del Montsià. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que la requalificació urbanística hauria de fer-se amb un consens real entre l’Ajuntament i els veïns i comerciants de la zona. En els darrers mesos, el govern d’Amposta havia plantejat als grups de l’oposició el trasllat de l’oci nocturn al centre comercial Futuro Ciudad, amb l’objectiu de dinamitzar la zona després del tancament del Carrefour i coincidint, també, amb la decisió dels responsables de la sala Metro de tancar el seu local al polígon de Tosses. Però des del PSC d’Amposta veuen poc viable que aquesta requalificació urbanística tinga el consens necessari per tirar endavant.

 En la mateixa entrevista, Miró ha valorat molt positivament el desembarcament de l’empresa Supermercats Vidal a la ciutat d’Amposta. Amb tot, el candidat del PSC ha afirmat que el comerç local necessita de diverses mesures per atraure clients de la resta de la comarca del Montsià. Així, ha afegit que la creació d’una nova línia d’autobús exprés entre Alcanar, la Ràpita, Amposta i Tortosa és insuficient. De fet, ha conclòs que Amposta hauria de tenir també una línia directa amb l’interior del Montsià.

D’altra banda, el candidat socialista ha insistit en presentar-se com a alternativa a l’actual govern municipal de CiU. Miró ha reiterat que el PSC representa el “canvi serè” i amb “experiència” de cara a les municipals del 2015. Així, també ha dit que qualsevol canvi a Amposta passa per un bon resultat dels socialistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta