25 de novembre del 2014

Movem Tortosa convoca la primera de tres assembles programàtiques abans de decidir la candidatura



TORTOSA (Baix Ebre).- La plataforma electoral Movem Tortosa ha convocat aquest dimarts la primera de les tres assemblees que serviran per redactar el seu programa per a les municipals del 2015. L’assemblea tindrà lloc el proper dissabte, 29 de novembre, al Casal Tortosí, a partir de les 10.15 hores, i estarà basada en el codi ètic i les polítiques de participació ciutadana que impulsaran des d’aquesta nova formació. Per exemple, la realització de pressupostos participatius i consultes ciutadanes per decidir les prioritats de l’Ajuntament, amb l’objectiu de redemocratitzar-lo. De fet, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, un dels portaveus de Movem Tortosa, Pere Cabanes, ha explicat que es tracta d’enllestir un document que porten setmanes treballant, però que encara es podrà seguir completant a través de les aportacions que la ciutadania podrà fer a través de la pàgina web.

De la mateixa manera, Cabanes ha assenyalat que en les properes setmanes també es faran dos assembles programàtiques més, una sobre drets socials i l’altra sobre el model de ciutat i la redacció d’un pla estratègic. En aquest sentit, un altre portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha explicat que el col·lectiu aglutina unes 150 persones que estan participant en el procés preelectoral. Jordan ha assenyalat que durant el que resta d’any decidiran l’esborrany del programa de Movem Tortosa, i que a principi d’any faran el procés obert d’elecció de la candidatura i de la persona que encapçalarà la llista.

Finalment, Jordan ha reiterat que continuen els contactes amb persones que formen part de Podem Tortosa, i que estan participant a títol individual a Movem Tortosa. Segons ha dit, una vegada que acaben d’organitzar-se al municipi decidiran si acaben per sumar-se al projecte de Movem Tortosa per “acabar amb la majoria absoluta de CiU i intentar governar l’Ajuntament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta