28 de gener del 2015

Avancem preveu presentar candidatures en 15 municipis de l’Ebre



 TORTOSA (Baix Ebre).- El moviment Avancem presentarà candidatures en 15 municipis de les Terres de l’Ebre. Així ho va confirmar aquest dimarts el cofundador d’Avancem, Joan Ignasi Elena, qui va explicar que en la majoria dels casos es presentarà amb coalició amb altres partits o plataformes. En el cas de la Ribera d’Ebre, ja s’ha tancat un acord amb ERC, i no es descarten aliances amb Iniciativa, Movem Tortosa o el Moviment d’Esquerres (MES) que impulsen Núria Ventura i Marina Geli. Segons Elena, la voluntat és arribar a acords amb altres forces polítiques d’esquerres per esdevenir un alternativa de govern.

Tot i que de moment no s’ha tancat la llista definitiva dels municipis on es presentarà Avancem, els seus portaveus han parlat d’Aldover o Deltebre com a possibles pobles on es podrien presentar en les properes eleccions. En aquesta línia, Elena ha deixat clar que s’està treballant en diversos acords electorals amb diverses formacions, ja que defensen la confluència d’idees, i ha criticat que algunes formacions prenguin decisions pensant en Catalunya com un monopoli. Els coordinadors d’Avancem al territori són l’alcalde de Flix, Marc Mur, i l’exregidora del PSC a Tortosa, Cristina Bel. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta