22 de gener del 2015

ERC d'Amposta reclama una auditoria de l'hospital comarcal i de la FUSSMONT entre els anys 2009 i 2014


AMPOSTA (Montsià).- Esquerra d’Amposta demanarà amb una moció a l'Ajuntament la realització d'una auditoria de la gestió de l’Hospital Comarcal d’Amposta i de FUSSMONT, en el període comprès entre els anys 2009 i 2014. El ple se celebrarà el proper dilluns, i la moció d'ERC demana explicacions sobre la gestió de l'hospital i de la Fundació Privades de Serveis Socials del Montsià, tots dos presidits per l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré. El requeriment dels republicans arriba després de l'esclat del cas Innova de Reus, i després que l’auditoria del 2013 encarregada pel mateix Hospital Comarcal haja conclòs que s’havien fet 16 contractacions irregulars, per un valor de més de 4 milions d'euros.

Per tot plegat, el portaveu republicà, Adam Tomàs, ha demanat "la màxima transparència". "Davant dels dubtes i l’alarma generats per aquesta auditoria i també per la falta de transparència del president de l’Hospital, el senyor Ferré, en actuacions anteriors que no s’han portat al Consell d’Administració, ERC presentarà al Ple una moció demanant que es faci una auditoria sobre els actes, operacions i procediments de gestió i adjudicacions de contractes dutes a terme entre els anys 2009 i 2014 per aquest Hospital i FUSSMONT", ha dit Tomàs. El regidor republicà ha negat que aquesta siga una proposta electoralista, perquè els resultats de l’auditoria proposada no es coneixerien fins passades les eleccions municipals.

Segons Esquerra d'Amposta, l’únic objectiu és "tenir la màxima informació i transparència de la gestió d’aquests organismes durant aquests anys". El portaveu republicà ha recordat que l’any passat es va apartar Joan Benet de la gerència de l'hospital. Tomàs ha recordat que actualment Benet ha estat imputat per una presumpta doble facturació en el transport sanitari de l'Hospital Comarcal d'Amposta dins el cas Innova. També que els membres de l’oposició municipal no estan representats al consell d’administració del grup SAGESSA, al contrari de l’equip de govern, que té com a representants l’alcalde i la regidora de Serveis Socials. És per això que el portaveu republicà ha manifestat que tenen dubtes que Ferré, president de l’Hospital i de FUSSMONT, no sabés res dels procediments irregulars que descriu l’auditoria per a l’any 2013.

Imatge ERC Amposta

1 comentari:

  1. El que ha de fer ERC-Amposta es portar tot aixó als jutjats, tal com ha fet CiU d'Alcanar per molt menys al govern d'ERC-Alcanar. I sempre poden demanar ajut a Enzi, la Mercè Colomé i sergent Troncoso que tenen la ma trencada en els jutjats i amb els fiscals. Calderon de la Barca on ets?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta