28 de gener del 2015

Núria Ventura no deixarà el grup del PSC, que seguirà sent la tercera força al Parlament



ULLDECONA (Montsià).- Núria Ventura, una de les diputades crítiques del PSC, no abandonarà el grup socialista al Parlament. Així ho ha confirmat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), després de mantenir una reunió amb l'altra diputada díscola, Marina Geli. Tot i estar desvinculada del PSC des de fa un any i ser simpatitzant de MES -el partit que van crear NeCat i Moviment Catalunya- Ventura creu que la seua decisió de centrar-se en la política municipal de la seva localitat, Ulldecona, i deslligar-se dels temes nacionals li permeten continuar al seu escó i no abandonar el grup.

La diputada ha confirmat aquesta decisió un dia abans que Geli faci públic si, com s'apunta darrerament, abandona el grup del PSC i passa a ser diputada no adscrita. Ventura seguirà, doncs, al grup socialista i no revisarà la seua relació amb el PSC. Així, ella considera que, degut al compromís que va assumir fa tres anys, ha d'esgotar la legislatura i no deixar l'escó. Però, segons assegura, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ja sap que si en algun moment ella considera que no ha de seguir la disciplina de vot dels socialistes i votar diferent, ho farà.

Tancada aquesta carpeta, Ventura serà una diputada més del grup socialista, però funcionant com a independent, desvinculant-se així dels òrgans del PSC i podent-ho compatibilitzar amb la seua condició d'amiga -el nom que donen als simpatitzants- de MES. D'aquesta manera, encara que Geli acabi marxant del grup i passant a ser una diputada no adscrita, el PSC no deixaria de ser la tercera força del Parlament. Tot i deixar anar un diputat, en mantindria 19, el mateix nombre que té el PP, però en haver tingut més vots que els populars, els socialistes seguirien en tercera posició per darrere de CiU i ERC./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta