21 de gener del 2015

Tortosa ofereix l'accés gratuït al Centre d'Interpretació del Renaixement i als Jardins del Príncep els últims diumenges de mes


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha decidit ampliar l'oferta cultural gratuïta a la ciutat, amb la nova oferta de visites debades al Centre d'Interpretació del Renaixement i als Jardins de Príncep, tots els últims diumenges de mes. Fins ara, aquesta possibilitat només estava reservada al Museu de Tortosa. Així, aquells que ho vulguen podran aprofitar el proper diumenge, 25 de gener, per visitar gratuïtament qualsevol d'aquests tres equipaments turístics. Segons el consistori, malgrat que aquesta és una iniciativa destinada al públic en general, està pensada especialment perquè la gent de Tortosa i del seu entorn puguin conèixer i accedir amb major facilitat a tres dels principals actius patrimonials i turístics de la ciutat.

El Centre d'Interpretació del Renaixement està situat a l'Espai Sant Domènec i, més enllà del seu interès històric i arquitectònic, allotja alguns dels elements més interessants del passat renaixentista de Tortosa, com la porta de la desapareguda Casa de la Ciutat o l'armari de l'antic arxiu de Tortosa.

Per la seua banda, els Jardins del Príncep són el llegat que es conserva a la ciutat de l'antic Balneari del Porcar, i inclouen una col·lecció d'escultures a l'aire lliure de Santiago de Santiago. A més, l'Ajuntament està treballant en el recinte dels Jardins del Príncep amb dues noves actuacions que incrementaran l'atractiu de la visita: l'accés i visita al passeig de ronda de la muralla del segle XIV i la rehabilitació de l'antic manantial de l'Esperança./ Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta