25 de març del 2015

Tortosa estrena web de Turisme i agenda, adaptades a dispositius mòbils



TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa Turisme ha renovat la seua pàgina web amb l'objectiu d'arribar a nous públics, tot oferint una informació més clara i una navegació més àgil, amb continguts nous i molt més visuals. El web tortosaturisme.cat obre amb un bucle d’imatges que fa d'aparador sobre els principals elements de promoció de la ciutat, que varien en funció de les activitats programades en els propers dies. A l'interior, un carrussel de bàners ofereix una visió més ordenada de les diferents possibilitats que ofereix la ciutat, mentre que a la part superior s'indica tot allò que el visitant busca en primera instància: on dormir, com arribar, rutes o compres. Una de les seues principals característiques és que tortosaturisme.cat està adaptada per a smartphones i tauletes.

L'apartat de xarxes socials també agafa protagonisme, amb l'actualització constant dels posts que el perfil oficial de Tortosa Turisme, la Cucafera, té a les diferents xarxes. Simultàniament al web, l'Ajuntament també ha presentat la nova agenda d'activitats al municipi, agenda.tortosa.cat, que pot consultar-se també des de tortosaturisme.cat i tortosa.cat, i que vol mostrar tot allò que passa al municipi.

La nova agenda d’activitats també dóna la possibilitat de subscriure's al butlletí, tothom pot crear esdeveniments, i hi ha un widget que qualsevol web pot incorporar a la seua pàgina d'inici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta