16 d’abril del 2015

Paladella opta a la reelecció a Batea amb el compromís de més places per a la residència i la nova piscina coberta


BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha confirmat aquest dijous que tornarà a optar a la reelecció amb una candidatura de la Unió per la Terra Alta (UPTA) associada al PSC. En canvi, en altres pobles de la comarca com el Pinell de Brai o Corbera d’Ebre la UPTA estarà vinculada amb Iniciativa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella, que és alcalde des del 1991, ha afirmat que ha estat una decisió consensuada amb tot l’equip de la UPTA. Així, han considerat que calia tornar a presentar-se per continuar amb el projecte polític, resoldre el conflicte pel centre de rehabilitació amb la Fundació Privada Terra Alta, i acabar algunes obres en marxa. De fet, l’alcalde ha afirmat que estan molt satisfets per haver pogut complir el programa electoral, i per fer-ho mantenint Batea com un dels ajuntaments més solvents del país. Però ha assenyalat que ara cal aconseguir la concertació de 30 places més de la residència per a la gent gran, i acabar les obres de la piscina.

De fet, Paladella ha detallat que les obres de la piscina ja estan en marxa, i que la propera setmana començaran també els treballs a la plaça Barcelona. Quant a les obres de la piscina, que l’Ajuntament està assumint amb recursos propis, l’alcalde ha recordat que també inclouran la construcció d’una pista de pàdel. Unes instal·lacions que tota la gent podrà gaudir amb el carnet de serveis Viu Batea.

D’altra banda, Paladella ha anunciat que rebaixaran un 25% la llicència d’obres a les indústries i també a totes les instal·lacions agropecuàries, com ara les granges, magatzems agrícoles o cellers. A més, l’alcalde ha apuntat que caldrà arranjar algunes rotondes i urbanitzar alguns carrers, com ara el carrer Roser. Però Paladella ha advertit que en el nou programa electoral no prometran més del que l’Ajuntament de Batea puga complir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta