26 de maig del 2015

Primera trobada dels candidats d'Esquerra, Movem Tortosa i el PSC després de les municipals, a la cafeteria L'Olivera



TORTOSA (Baix Ebre).- Els candidats d'Esquerra, Josep Felip Monclús, de Movem Tortosa, Jordi Jordan, i del PSC, Enric Roig, van trobar-se aquest dilluns al matí per analitzar els resultats de les municipals de diumenge i començar a sondejar els possibles pactes de govern. Aquesta primera trobada va tenir lloc al cor del nucli antic, a la cafeteria L'Olivera de la plaça de la Cinta. El nom del lloc triat per fer aquest primer contacte podria no ser casual, ja que està carregat de simbolisme: L'Olivera Tortosina era el moviment d'esquerres que es va impulsar a finals dels anys noranta per desbancar CiU de l'alcaldia, i va ser l'embrió de l'anomenat Pacte per Tortosa que va culminar amb la proclamació de Joan Sabaté com a alcalde, en substitució del convergent Marià Curto, l'any 1999.

De moment, poca cosa ha transcendit d'aquesta primera trobada entre Monclús, Jordan i Roig; un primer contacte que va ser presenciat per clients de la cafeteria i també per alguns vianants. La suma dels quatre regidors d'Esquerra amb els quatre regidors de Movem Tortosa i els tres regidors del PSC són els 11 regidors que marquen la majoria absoluta a Tortosa, i que apartarien Ferran Bel de l'alcaldia, ja que CiU ha perdut quatre dels 12 regidors que tenia en aquest mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta