25 de setembre del 2015

Espadaler reclama des de Tortosa menys guerres de banderes i més solucions a l'N-340



TORTOSA (Baix Ebre).- L’espai Patronat de Tortosa va acollir aquest dijous al vespre el míting central de la campanya d’Unió a les Terres de l’Ebre per les eleccions del 27 de setembre. El nou president d’Unió al territori, Eduard Massip, va se l’encarregat d’obrir el torn de parlaments davant prop d’un centenar de persones. Va faltar a la cita Josep Antoni Duran i Lleida, que va patir una indisposició. Sí que va participar en l’acte el candidat d’Unió a la presidència, Ramon Espadaler, que en el seu parlament es va referir a la “guerra de banderes” que es va produir aquest dijous al balcó de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest punt, Espadaler va reclamar “menys guerres de banderes i més resoldre els problemes de la gent”, com la sinistralitat a l'N-340.

Espadaler també va advertir que Catalunya necessitat estabilitat per afrontar els efectes de la crisi i que no se la pot tornar a abocar a una nova legislatura curta. També va voler rebatre aquelles enquestes que situen Unió com a força extraparlamentària, tot afirmant que la formació ja té els peus posats al Parlament. Per la seva part, el candidat ebrenc d’Unió, Antoni Polo, rebutjar la independència de Catalunya apel·lant als lligams territorials i també sentimentals amb aragonesos i valencians. Polo també va fer una clara defensa de la família i els valors que representa. / via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta