25 de setembre de 2015

La Junta Electoral dóna la raó al PSC sobre la carta de l’alcalde de Riba-roja d’Ebre als veïns


RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La Junta Electoral de Reus ha donat la raó al PSC que aquesta setmana va denunciar que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, el convergent Antonio Suárez, havia escrit una carta en què demanava la participació del veïnat en les eleccions del 27 de setembre. Tot i que Suárez no reclamava el vot explícitament per a Junts pel Sí, els socialistes van recordar que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre és el número 15 de la candidatura independentista formada per Convergència, Esquerra i persones de les entitats sobiranistes, i que per tant, consideraven “poc ètic” que l’alcalde hagués enviat als veïns i veïnes una carta amb una clara intencionalitat política, la mateixa setmana del 27-S.

A més, es dóna el cas que la mateixa carta també va ser enviada als veïns dels municipis de Llagostera, Subirats i Torelló, i en tots els casos estaven signades pels respectius alcaldes i amb el segell de l’Ajuntament. El PSC va denunciar els quatre casos i la Junta Electoral de Reus ha demanat ja a l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre que amb la "major brevetat procedeixi a retirar les cartes distribuïdes en el citat municipi" i que "s'abstingui de realitzar qualsevol tipus d'acte de campanya o incentivació de vot". / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta