1 d’octubre de 2015

La cuina de l’arròs pren protagonisme en 15 restaurants d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Fins a quinze restaurants d'Amposta i el Poble Nou del Delta participen des d'aquest dijous 1 d'octubre fins el proper dia 31 a la tretzena edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. Tots ells ofereixen, durant aquests dies, menús on l'arròs és el gran protagonista i amb preus que oscil·len entre els 20 i els 35 euros per comensal. El maridatge d'aquests plats els oferiran els vins de la DO Terra Alta. El president de la Federació d'Hostaleria i Restauració de les Terres de l'Ebre, Lluís Garcia, ha destacat que les jornades incentiven la innovació i es creen plats que s'incorporaran més tard a les cartes.

Paral·lelament, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que s’està projectant uns pacs turístics vinculats a les jornades gastronòmiques de l'arròs perquè tots els actius ampostins puguin promocionar-se com un complet producte turístic. D’altra banda, des de l'Ajuntament d'Amposta ja estan treballant perquè l'arròs del delta de l'Ebre i la resta de productes de la zona tinguin un paper destacat en la celebració de Catalunya com a Regió Europea Gastronòmica 2016. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta