17 de novembre del 2015

Així va ser l'Expoclick d'Amposta, que enguany ha atret més de 10.000 visitants

 

AMPOSTA (Montsià).- Èxit d'assistència i participació a la quarta edició d'Expoclick, que va tenir lloc a Amposta entre el divendres 13 i el diumenge 15 de novembre. L'edició d'enguany, amb molts més metres quadrats d'exposició, més diorames infantils i també més punts de venda, ha superat amb escreix les expectatives d'assistència. Diumenge al vespre, quan la fira va tancar portes a les set de la tarda, més de 10.000 visitants s'hi havien acostat. Una xifra que, segons el regidor de Joventut, Ramon Bel, situa Expoclick com a tercera fira del país d'aquesta temàtica. "A més a més, 3.500 xiquets i xiquetes van participar al concurs Buscaclicks", afegeix Bel, "una xifra molt més alta que la de l'any passat". 

Enguany, Expoclick va comptar amb la participació d'una seixantena de diorames amateurs, 14 d'adults i una desena de punts de venda. Tot plegat va ocupar una superfície d'exposició d'uns 2.200 metres quadrats, que per primer cop es van traslladar al pavelló firal. Després de l'èxit d'aquesta quarta edició, l'objectiu és continuar consolidant la mostra per convertir-la en un referent al conjunt del país.

Malgrat que no hi ha xifres de l'impacte de negoci que deixat Expoclick a comerços i restaurants de la ciutat, el regidor de Joventut sí que ha assenyalat que el col·lectiu de la restauració s'ha mostrat molt satisfet "amb l'activitat de dissabte a la nit".  / Vídeo Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta