16 de novembre del 2015

Commoció per la mort d’Antoni Melero, portaveu de Salvem Lo Canalet


JESÚS (Baix Ebre).- El poble de Jesús ha acomiadat aquest dilluns, amb un funeral multitudinari celebrat a l’església de Sant Francesc, qui va ser un dels portaveus de la plataforma Salvem Lo Canalet, Antoni Melero. En aquest sentit, Melero va morir dissabte passat als 58 anys, després que fa només uns dos mesos li va ser diagnosticada una malaltia molt greu. Després d’anys de lluita contra la planificació de la Generalitat, la plataforma veïnal va aconseguir aturar la construcció de la variant de l’eix de l’Ebre que hauria travessat la zona de xalets del Canalet.

De fet, el govern i els ajuntaments de Tortosa i Roquetes van acordar substituir el projecte pel soterrament de la C-12 entre Ferreries i Jesús. I fa només uns mesos, amb l’inici dels tràmits per modificar el pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de Tortosa i desafectar les finques, Melero i la plataforma Salvem Lo Canalet van poder veure amb satisfacció que el projecte de la variant deixava de ser una amenaça. Però a banda del seu activisme veïnal, Melero també era conegut per la seua implicació en diverses entitats socials i esportives, i darrerament havia estat un dels impulsors de la iniciativa per recuperar la lliga de futbol sala amateur a Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta