14 de març del 2007

Sabaté començaria el nou mandat amb la redacció d'un pla estratègic

L'alcalde afirma que ja estudien una ampliació del polígon Catalunya Sud

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va acabar ahir la seua conferència sobre l'estat de la ciutat proposant la redacció d'un pla estratègic. Després d'exposar quines seran les bases del creixement de Tortosa durant els pròxims anys, Sabaté va afirmar que «ara és el moment d'elaborar un pla estratègic de futur», amb la implicació de tots els agents socials i econòmics. En la mateixa línia, va confirmar que totes les parcel·les del polígon Catalunya Sud ja estan venudes, i que ja estudien una ampliació.

«Hem posat Tortosa a punt i hem establert les bases per continuar creixent perquè ara no podem perdre el tren del futur», va afirmar ahir Joan Sabaté, abans d'anunciar que la seua intenció és començar el pròxim mandat, en el cas de sortir reelegit, amb la redacció d'un pla estratègic de ciutat. «No podíem parlar d'estratègies quan Tortosa no tenia sòl industrial disponible i quan no podia créixer urbanísticament d'una forma equilibrada», va insistir Sabaté. L'alcalde, que pronunciava la conferència convidat per la UGT, va instar tots els agents econòmics, socials i culturals de la ciutat a participar en la redacció del pla. «Però no podem perdre més temps i hem de fer-ho de pressa, com a màxim durant el primer any del pròxim mandat», va advertir Sabaté, que volia alertar del risc de caure en un procés de participació excessivament «assembleari».
Sabaté va dedicar bona part de la conferència a exposar els diferents indicadors que demostren el creixement econòmic i demogràfic de la ciutat, que ja ha superat els 38.000 habitants. El seu model de ciutat inclou revalorar el comerç, impulsar el turisme i fer una «clara aposta per la sostenibilitat» i l'urbanisme «harmònic», però sense deixar de banda la industrialització que Tortosa té pendent. Sabaté va confirmar que ja s'han venut totes les parcel·les del polígon Catalunya Sud, i que l'Ajuntament ja estudia una primera ampliació. Finalment, també va assenyalar que el text refós del nou pla d'ordenació urbana s'aprovarà el 26 d'abril.

El Punt (14-Març-2007)

18 comentaris:

  1. UGT = PSC
    Vifredo = Sabaté

    ResponElimina
  2. pos quin descobriment, au que vaja suada que has fet.

    ResponElimina
  3. Ahir l'alcalde de Tortosa va aconseguir ilusionar a tots els presents en la seva magistral intervenció.
    Volem que continues somiant aquesta ciutat que tant t'estimes i no et talles amb el nou pla d'infraestructures l'aeroport pot ser una realitat pels nostres nets però em de ser nosaltres qui el fem sortir als papers, aixó a la llarga voldrà dir que em sigut valens i que som dignes de representar la nostra ciutat.
    Felicitats, força i endavant els tortosins estem amb tu.

    ResponElimina
  4. pos diuen que el 2 d'ERC és un pes pesant d'UGT. Ai ai ai. aquesta ma de sabaté si que n'es de llarga.

    ResponElimina
  5. Es curiós, per als que ja som vells, haber vist al Wifredo-Psoe denigrat Sabaté-Psuc , i a l'inrevés.

    Ara los dos calenten les mateixes cadires.

    Vaja, com canvien les coses!

    ResponElimina
  6. T'has passat, francament no s'hem ocorreria mai, però mai, dir: " els tortosins estem amb tu" com diu el tercer anonim.... perque els tortosins estan-em amb ell, amb l'altre, amb el de mes enlla i amb ningu.

    ResponElimina
  7. Les parcel.les de poligon Catalunya Sud que han estat venudes, la majoría ho han estat amb carácter especulatiu i no per posar-hi cap industria en particular..Simplement es tracta de grups económics en espera de plusválues...

    ResponElimina
  8. no se pueden hacer comentarios ya que te los cortan.donde empiez y donde termina la libertad de expresion en tu page ....?

    ResponElimina
  9. No tengo trono, ni reino, ni nadie que me comprenda, pero sigo siendo el rey.....ai, ai, ai.... y mi palabra es la ley...

    ResponElimina
  10. I al cap de 8 anys pensa amb un pla estrategic?????????
    ai senyor!!

    ResponElimina
  11. val més al cap de 8, que no al cap de 20 i no vau fer.

    ResponElimina
  12. Este alcalde ha perdut tota orientació política i és el viu reflex de la frustració i el fracàs.

    Ara ens planteja fer un pla estratègic?. Es deu pensar que la gent de Tortosa som tontets o que?

    Per cert, un sindicat no hauria de ser més neutral a 75 dies de les eleccions municipals?

    ResponElimina
  13. Sabaté i Wifredo????????

    Pos no sira que wifredo no fica a parir a sabate sempre que pot per les cantonades. Aiiiiii quanta hipocresia!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  14. eic, manel a quin col.legi vas anar tu. Es per estar segur de que no vaig rebre la mateixa ensenyança que tu.

    ResponElimina
  15. Sabaté no en té ni idea de plans estratègics. Al PSC se li va demanar l'any 2002 que fos una proposta electoral de les municipals del 2003. No ho va creure convenient. Ho havia demanat anteriorment Ciu. Cinc anys després demana fer un pla estratègic? Que ha fet aquests últims cinc anys Sr. SAbaté? Elucubrar? Anar sense cap bruixola? A remolc de les seves pulsions? No el faci ara. Plegui home.

    ResponElimina
  16. Vuit anys per a donar-se compte que Tortosa necessita un pla estratègic?????? Quina pasada d'alcalde que tenim!!!!!!. Jo el vaig votar al 99 i 03, i no el penso votar més. M'ha decepcionat de tal manera que ara casi no el puc ni sentir parlar o veure. Només cal veure l'estat de la ciutat i sort dels diners del PINCAT perquè sinó encara estarien les obres de Santa Clara i la Biblioteca al presupostos. I la caserna de Policia que?? que pòtser si no arriben més diners del la generalitat no la farà...i dels diners que paguem d'impostos on estan?? que per cert, sort que no ens poden escurar més, perquè sinó servirien per a pagar els sous de la gent que vosté ha "enchufat" a l' Ajuntament per a tornar els favors polítics que l'han fet. Si senyor Sabaté, amb la meua suor i amb el meu vot ja no cal que hi conte més.

    ResponElimina
  17. Sabaté serà un bon alcalde per tortosa. temps al temps

    ResponElimina
  18. Wifredo= Sabate
    Wifredo= n2 de ERC
    Wisfredo = Ferran Bel
    etc. etc. etc.
    wifredo presentate tu que seguro que no te hacen sombra las marionetas

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta