9 de juny del 2008

Sílvia Berbís, nova directora de La Veu de l'Ebre

La periodista Sílvia Berbís (a la dreta de la imatge) serà des d'aquesta mateixa setmana la nova directora del setmanari La Veu de l'Ebre. Nascuda a Bot i llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Berbís assumirà la direcció del periòdic en substitució de Josep Maria Arasa, que havia exercit el càrrec en els últims 10 anys, i que ara serà el nou director general de La Veu de l'Ebre SL, per preparar el pas d'aquest grup de comunicació regional a la televisió digital terrestre (TDT). Per la seua banda, Berbís fa més d'onze anys que està vinculada a La Veu de l'Ebre, del qual ja va ser directora adjunta des del 2003 al 2007. En canvi, durant l'últim any s'havia ocupat dels serveis informatius de l'emissora del grup, Imagina Ràdio, tot compaginant aquesta feina amb la redacció de reportatges per al setmanari i també amb la corresponsalia d'El Periódico de Catalunya a les Terres de l'Ebre. Berbís, que d'altra banda ocupa la secretaria a la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes, havia treballat anteriorment a les corresponsalies d'El País, del diari Sport i de l'agència Efe. A més, va ser redactora del Diari de Tarragona i una de les impulsores de la revista cultural La Sargantana.
D'altra banda, les altres novetats de La Veu de l'Ebre són la recuperació del format tabloide, també conegut com format europeu, un cop confirmat el retorn del periòdic a la rotativa Indugraf Offset de Constantí. També cal destacar la renovació del web d'Imagina Ràdio. De moment, és possible escoltar l'emissora en directe, així com recuperar els últims programes dels espais Cocodril Club i Tots els gols. També es poden llegir les últimes notícies i jugar a jocs en línia, i consultar l'agenda cultural. Més endavant s'habilitarà una web cam per poder veure els programes en directe.

2 comentaris:

  1. Enhorabona Sílvia. Et desitjo sort, rigor i independència.

    ResponElimina
  2. Que tinguis molta sort. El vostre diari és molt important per a les nostres terres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta