9 de juny del 2008

Imatge de l'incendi a la fàbrica Rehau

Si encara no heu vist imatges de l'incendi de dissabte al matí a la fàbrica de Rehau a Tortosa, avui us podem oferir una fotografia que ens ha fet arribar l'amic Lluís Algueró. El foc es va declarar poc després d'un quart de deu del matí, quan es va calar foc en un dels contenidors de plàstics de l'exterior de la fàbrica, situada al polígon industrial Baix Ebre. Les flames no van afectar l'interior de la nau, però sí una part de la façana, i també es va formar una gran i espessa columna de fum. Els bombers van traslladar-hi sis dotacions per apagar l'incendi, cosa que va passar una hora i quart després que es declarés el foc. Durant l'incendi no van haver-hi ferits ni es va haver de desallotjar els treballadors, tot i que en els primers moments del foc es va patir pels efectes de les flames i del fum, també en les empreses properes a la Rehau.

1 comentari:

  1. En el moment de fer aquesta foto, el foc ja anava de baixa, molt abans la trompeguera de fum era molt més espectacular. Sort de la meua talaia privilegiada...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta