20 d’agost del 2008

CiU esmenarà el pressupost de l'Estat per alliberar els peatges de l'Ebre

El diputat de CiU per Tarragona al Congrés dels Diputats, Jordi Jané, va anunciar ahir a l'Aldea que el seu grup presentarà una esmena al pressupost general de l'Estat, si el govern de Rodríguez Zapatero no inclou una partida per alliberar els peatges de l'autopista AP-7 entre l'Ampolla i Amposta. Jané va reunir-se ahir al matí amb representants de l'Ajuntament de l'Aldea per analitzar les afectacions de les obres de la variant de l'N-340, que ara travessa la població. De fet, el diputat de CiU va insistir en la necessitat d'alliberar el peatge de l'AP-7 de l'Aldea, també, mentre no s'executin les obres de la variant, tal com es fa des de fa anys en el tram entre Torredembarra i Reus. Jané també va recordar que una esmena de CiU va aconseguir en la negociació de l'últim pressupost de l'Estat un increment de 5 milions d'euros per a la variant de l'Aldea, però que l'esmena encara no ha estat aplicada.
La reunió dels representants de l'Ajuntament de l'Aldea amb Jané era la primera d'una sèrie de trobades que durant aquesta setmana mantindran amb altres diputats, com la socialista Lluïsa Lizárraga, i amb altres càrrecs de l'administració, com la subdelegada Teresa Pallarès. De fet, ahir a la tarda l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, també encapçalava una delegació que havia de trobar-se a Barcelona amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

El Punt (20-Agost-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta