20 d’agost del 2008

L'Estat té quatre anys de marge per decidir la sanció als titulars de la central nuclear d'Ascó

Després de la proposta de sanció del CSN per la fuita radioactiva del novembre a la central d'Ascó, ara el Ministeri d'Indústria té un termini de quatre anys per decidir quina és la multa que haurà d'afrontar l'ANAV. Així ho va confirmar ahir el ministre Miguel Sebastián, que va anunciar que Indústria obrirà l'expedient sancionador al setembre. Segons Sebastián, el ministeri té un termini legal de tres anys des que es van produir els incidents, però ho faran el mes que ve. «No s'esperarà tant de temps, i s'intentarà tancar com més aviat millor», va garantir. De fet, el titular d'Indústria va afegir-hi que el termini també inclou dotze mesos més per tancar l'expedient sancionador, és a dir, un marge total de quatre anys, que segons Sebastián el govern de l'Estat no voldria esgotar. «Estiguem a favor o en contra de l'energia nuclear, tots estem d'acord que ha de ser segura, i ser segura és que no pugui haver-hi ni manipulacions ni ocultacions», va dir.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. 4 anys (2012) x 365 dies +1, resulta que poden pagar 2922 multes com esta... ni pesigolles!!! La llei esta feta a mida de qui la decideix, que es lo govern al servei del capital privat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta