1 de gener del 2012

Dol a Deltebre per la mort del seu primer alcalde


L’Ajuntament de Deltebre ha lamentat oficialment la mort de Jesús Pérez Casanova, qui va ser el primer alcalde democràtic del municipi entre els anys 1979 i 1987. A través d'un comunicat en què expressa a la família "el més sincer condol per la seua pèrdua", el consistori ha explicat que Pérez Casanova ha mort a l'edat de 81 anys, i que durant la seua etapa com a alcalde va deixar un llegat "importantíssim" per a Deltebre. De fet, va governar una etapa molt difícil i convulsa des del punt de vista polític, just després de la segregació de Tortosa i quan a Deltebre -fruit de la unió de la Cava i de Jesús i Maria, el que també va ser un procés complicat- encara estava "tot per fer". Així, durant el seu mandat i gràcies a la seua gestió es va aconseguir la creació del Parc Natural del Delta de l’Ebre, la construcció de l'institut de secundària de Deltebre, i es van enllestir les obres de l’edifici de l’Ajuntament, de la xarxa d’abastament d’aigua potable i la urbanització dels principals carrers de la població.

El funeral per Jesús Pérez Casanova va ser el passat 31 de desembre a la tarda, a l'església de Sant Miquel de Deltebre, amb l'assistència de l'actual alcalde, Gervasi Aspa, i altres membres de la corporació. De fet, estava previst que la policia local de Deltebre escortés el fèretre del primer alcalde democràtic del municipi fins a l’església de Sant Miquel. D'altra banda, l'Ajuntament ja va retre un homenatge a Jesús Pérez Casanova el 14 de maig de l'any passat, en el marc de Deltafira 2011. En aquell acte, Aspa va entregar-li la insígnia d'or de l'Ajuntament de Deltebre.

Imatge Ajuntament de Deltebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta