30 d’abril del 2012

La Mancomunitat Tortosa-Roquetes adjudica les obres de pavimentació a la zona urbana del Port


L'assemblea general de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes ha aprovat aquest dilluns l'adjudicació de les obres de pavimentació de camins de la zona urbana del Port. Es tracta d'una actuació que preveu pavimentar la pista i millorar els desaigües del camí del Port en la seua zona interior, en els trams compresos entre el Refugi de Caro i la Font del Mascar, el barranc de Vallfiguera i un tram del camí de Fredes. Les obres s'iniciaran en pocs dies, amb l'objectiu que estiguin enllestides abans de l'estiu. El cost d'aquesta actuació és de 120.000 euros, dels quals 90.000 euros són aportats per la Mancomunitat, mentre que la resta van a càrrec l'associació de veïns del Port. L'alcalde de Tortosa i president de la Mancomunitat, Ferran Bel, ha explicat que aquesta era una antiga reivindicació dels veïns, davant l'important deteriorament que presentaven els camins que ara seran objecte de la millora.

D'altra banda, en l'assemblea d'avui també s'ha aprovat el compte general de 2011, amb un pressupost de 9.493 euros, un romanent de tresoreria de 76.080 euuros i un romanent de tresoreria afectat de 91.557 euros, que és el que es dedicarà al finançament de l'obra de pavimentació dels camins del Port.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta