18 de juliol del 2012

Actualitzada l'aplicació de la Festa del Renaixement per a telèfons Android


TORTOSA (Baix Ebre).- L'aplicació de la Festa del Renaixement de Tortosa per a Android té una versió actualitzada des d'aquest dimecres, amb el programa oficial d'actes de l'edició d'enguany. El programa de mà totalment digital de la XVII Festa del Renaixement, per tant, ja es troba disponible a Google Play, el supermercat d'aplicacions per als smartphones amb el sistema operatiu de Google. L'aplicació del Renaixement tortosí per als telèfons mòbils és gratuïta, tot i que també hi ha una versió sense publicitat al preu d'un euro, amb els guanys de la qual es finançaran les activitats de la comunitat Tarracodroid.

La nova versió de l'aplicació de la Festa del Renaixement permet consultar tots els actes del programa, dividits en els quatre dies de la festa, del 19 al 22 de juliol. Amb una navegació àgil i senzilla, es pot veure la descripció de cadascun dels actes, així com la seua localització i el preu, si bé la majoria de les activitats de la Festa del Renaixement són gratuïtes. De la mateixa manera, també facilita l'accés a un mapa de Google Maps amb els diversos espais de la Festa del Renaixement i els principals actes que s'hi organitzen. A més, hi ha un accés directe a la pàgina de Facebook de la Festa del Renaixement i també hi ha una breu ressenya sobre la ciutat de Tortosa i el significat de la festa. En canvi, es troben a faltar altres serveis que sí hi eren en la versió de la Festa del Renaixement del 2011, com ara la informació de les jornades gastronòmiques Mengeu de Festa, o bé un accés directe a la pàgina oficial de la Festa del Renaixement. L'any passat, més de 200 persones es van descarregar l'aplicació de la Festa del Renaixement per a Android.

1 comentari:

  1. Llavors, per a què cobrar el programa de mà? No era possible treure' l esponsoritzat i gratuït' és una despesa tan descontrolada que no cap dins el cost general de les tavernes? I si cal eliminar-lo, en substituïr-lo pels agutzils del renaixement cantant-lo a mode de bàndol o en confeccionar unes auques penjades aquí i allà...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta