18 de juliol del 2012

Domingo Tomàs: ‘Els actes del PSC per la Festa del Renaixement estan fora lloc’



El regidor de Festes, Domingo Tomàs, també ha aprofitat el seu pas pel plató de Primera Columna per valorar la decisió del PSC de Tortosa d’organitzar un programa paral·lel d’actes durant la Festa del Renaixement. I és que els socialistes van anunciar que ambientarien la casa natal de Gil de Frederich, i que hi farien conferències històriques, concerts i diverses exposicions sobre la Tortosa del segle XVI. Segons Tomàs, totes les aportacions per engrandir la festa són benvingudes. Però el regidor de Festes ha assenyalat que l’objectiu de la proposta del PSC és totalment partidista i fora de lloc.

12 comentaris:

  1. Assessoria gratuïta per a Domingo Tomàs. El lògic, el correcte i integrador:
    Bé, com més serem més riurem, endavant la participació vingui d'on vingui, mentre no es tracti de res fora d'ambient o que vulgui anar en contra la festa....Tant de bo hi haguessin mes edificis engalanats. Mira si és fàcil. Tu sabràs.
    Analitzant-ho bé, qui és partidista, qui està fora de lloc ?

    ResponElimina
  2. Pos no podem dir que no hagin sigut ben rebuscats, Domingo!
    Quin fart de viquipèdia!
    Sort de Rosend Aymí i els músics!

    ResponElimina
  3. No estic gens d’acord, és un mal exemple criticar a una entitat (encara que sigui política) per participar d’una festa que no pot perviuré sense la col•laboració del teixit social...
    Quina necessitat tenia?

    ResponElimina
  4. Per què no funciona la web del Renaixement un dia abans de començar la festa?

    Per què no està indicat l'aparcament d'autocaravanes? Se'ls cobra per part de l'Ajuntament?

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Exemplars com Domingo Tomas si que estan fora de lloc, exemple de la "tolerancia" convergent, l'any passat a tocar el que no sona als Panxampleros, este any toca als del PSC. Cert que no m'agrada que es polititze el Renaixement, però no dixa de ser un espai més d ela festa i tothom és lliure d'entrar-hi o no. El Benach tortosí ataca de nou!!

    ResponElimina
  7. Lo que hauria de fer lo senyor Tomàs, és explicar com és que la brigada municipal va 'netejar' la plaça del paiolet per a que la colla de dolçainers de Domingo pugués instalar la seua taberna.

    ResponElimina
  8. Deixa estar als dolçainers. No sé si han pagat per posar la taverna, però et puc assegurar que els que estaven treballant allà, i els que tocaven dia i nit NO HAN VIST UN DURO. I la colla de dolçainers, fins on jo sé, no és propietat de Domingo. Altra cosa és si estem o no d'acord amb la seva manera de fer les coses, i des d'aquí expresso el meu desacord amb les seves declaracions. Criticar les iniciatives del PSC o de qui sigui sí que està fora de lloc. Tot el que faci més gran la festa hauria de ser benvingut.
    Sincerament, penso que estem confonent una persona amb l'entitat que per sort o per desgràcia presideix, i a la fi això perjudica a la mateixa entitat, i als nois i noies que de manera gratuïta i voluntària hi participen.

    ResponElimina
  9. Una cosa és Domingo Tomàs i l'altra els dolçainers, la gent que ho viu i ho sent evidentment no en tenen cap culpa, el problema és que hi ha certa classe de "personatges" que aprofiten la seva militància en l'associacionisme cultural, veïnal o social per "trepar" i entrar en política. Un bon exemple seria l'Ernest Benach a Reus i mireu on va arribar...

    ResponElimina
  10. Parlant de Domingo Tomàs, avui l'he vist a la tele ( ho sento Gustau, he fet el salt ) com insitia amb els 200.000 visitants, però es que no solament ha insistit sinó que s'ha permès la llicencia de dir que la xifra ja l'havien assolit el dissabte la nit, lo del Diumenge és a més a més. Total, si contem que el dijous és més fluix, estem parlant de 80/90.000 visitants cada dia. Ole tus.....
    Quan a la taverna de la colla de dolçainers, òbviament que la gent que toca, col·labora etc no té res a veure amb les critiques que si puguin fer. Ara, del que podeu estar segurs és que el que s'ha comentat a La Marfanta sobre el treball de la brigada municipal muntant i desmotant, ha arribat a les oïdes, sinó ho ha llegit, el director de la festa i ni oficial ni oficiosament ningú ho ha desmentit. Només una espècie de intercanvi ( actuacions x treball taverna ) ho podria explicar o justificar, però tampoc s'ha aclarit.

    Comentari al marge: Ha dit que donava gust veure com la gent s'incorporava a la festa " carrer de la Rosa, Carrer del Vall " Ai, ai, una mica més i se t'escapa carrer Ample ( Gil de Federic ), ai, ai. L'any que ve podrà dir Rosa, del Vall, ai, ai, i Moncada.

    ResponElimina
  11. Gràcies per separar entitat i persona(o personatge). Us puc dir de bona tinta que la taverna dels abanderats ha pagat com totes, i que fins i tot han hagut de pagar més diners perquè feia més metres dels que havia de fer. Quant a lo de muntar i desmuntar la placeta, no tinc informació. A la meva manera de veure, hi ha un problema, i és que algunes persones (el regidor de festes el primer) no saben o no poden separar les coses. És una llàstima que amb el teixit associatiu i social que col·labora a la festa sempre s'hagin de fer veure els mateixos. Per què la foto del cartell de la festa és la d'una nena emparentada amb els "capitostos organitzadors" de la festa? No hi ha més idees o més nenes a Tortosa, o és que aquí el pastís se'l reparteixen uns pocs i au? perquè si és així, potser l'any que ve no faré l'esforç econòmic i de temps que em suposa venir expressament a la meva ciutat, total, per a veure sempre als mateixos amb el "pinganillo" i fent-se veure mentre que a d'altres, els que sí que fan la festa, els escatimen hasta els bocates.

    ResponElimina
  12. "pinganillo" i micròfon, no ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta