18 de juliol del 2012

El PSC estudia recórrer al jutjat pel lloguer del local d’Amposta

AMPOSTA (Montsià).- El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Antoni Espanya, ha afirmat aquest dimecres que no descarten acudir als jutjats per posar en mans de la fiscalia el cas del lloguer amb opció de compra del local on està instal·lat el centre de rehabilitació i logopèdia de l’Hospital Comarcal del Montsià. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Espanya ha afirmat que no els han convençut les explicacions sobre l’operació que aquest dilluns va oferir l’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré. De fet, Ferré va reptar els socialistes a acudir als tribunals si realment creuen que l’Ajuntament d’Amposta no ha actuat correctament a l’hora de formalitzar el contracte del local. Segons el portaveu del PSC, això dependrà de la informació per escrit que han demanat al govern municipal en el consell d’administració de l’hospital, previst per aquest dijous.

En la mateixa entrevista, Espanya ha insistit en què el local té una superfície reconeguda de 500 metres quadrats, i no de 1.000 com afirma el govern d’Amposta. El PSC va denunciar fa unes setmanes que no era moralment acceptable pagar un lloguer mensual de 15.000 euros; però aquest dimecres el portaveu socialista ha anat més enllà i ha qüestionat la legalitat del contracte.

D’altra banda, Espanya ha volgut deixar clar que aquest enduriment de l’oposició del PSC no significa que s’haja repensat en la seua decisió de no tornar-se a presentar com a alcaldable socialista a la capital del Montsià. Segons el portaveu, el PSC d’Amposta triarà durant el 2013 la persona que haurà de dirigir el partit fins a les eleccions municipals del 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta