18 de juliol del 2012

Si retrates la #festadelrenaixement amb Instagram, publiquem la teua foto a Marfanta.com

TORTOSA (Baix Ebre).- La XVII Festa del Renaixement, que Tortosa celebra del 19 al 22 de juliol, serà la primera edició d'aquesta festa des de l'esclat de l'apliació per a telèfons mòbils Instagram. De fet, en aquesta xarxa social -que permet compartir també les imatges en els perfils propis de Facebook i Twitter- ja es poden veure algunes fotografies dels preparatius de la Festa del Renaixement, amb l'etiqueta #festadelrenaixement. És el cas d'aquesta imatge de la tortosina Laia Romeu, amb el Portal dels Romeus ben guarnit i preparat per a l'obertura de les portes del segle XVI. Per això, durant els dies de la festa, Marfanta.com incorporarà en la seua portada una finestra en què els instagramers de les Terres de l'Ebre i la gent que visite Tortosa podran veure-hi publicades les seues imatges sobre la Festa del Renaixement. Només caldrà que etiqueten les fotografies amb el hashtag (etiqueta) #festadelrenaixement.



Instagram és una de les aplicacions de mòbil gratuïtes més populars del moment, ja que permet fer fotografies amb la càmera del telèfon i aplicar-hi tot tipus de filtres de llum, contrast i color, amb l'objecitu d'imprimir-hi efectes impactants i compartir-les a l'instant en les diverses xarxes socials. Actualment, Instagram compta amb més de 50 milions d'usuaris arreu del món; més de 1.000 milions de fotografies publicades, i més de 260 comunitats oficials repartides per tot el món. De fet, Instagram està converint-se en una eina molt important de promoció turística. A les Terres de l'Ebre, per exemple, els usuaris d'Instagram es poden localitzar al voltant de l'etiqueta #igersebre, i recentment també han obert un perfil a Twitter, Instagramers Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta