18 de gener del 2006

Les ofertes privades per la TDT ebrenca

La Generalitat ha donat a conèixer avui les diferents ofertes que han presentat els operadors privats al concurs de concessió de canals locals de televisió digital terrestre (TDT). En el cas de les Terres de l'Ebre, finalment han estat vuit les ofertes presentades, que opten a les tres llicències disponibles. En el global de Catalunya, les sol·licituds a concurs són 128, per als 59 canals de TDT local privada que es concediran.
Però bé, com dèiem, a la demarcació de les Terres de l'Ebre hi ha vuit projectes candidats, corresponents a les següents empreses:

-Canal 21 Ebre SL (Canal Català Ebre)
-EBE Imatge i Comunicació SL (La Veu de l'Ebre)
-Mediata Comunicació SL (Canal 55, Sant Carles de la Ràpita)
-Medios Audiovisuales del Maestrat SL (Canal 56, Vinaròs)
-Telelínia Local SA (???)
-Televisió Ulldecona (també tenia la seu social a Vinaròs)
-Tortosa Televisió SL (Canal Terres de l'Ebre)
-Trans-Iberus SL (Canal 31-Tortosa Televisió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta