2 de novembre del 2006

Els ecologistes insisteixen a vincular Ecotècnia amb el voltor mort a Vilalba

El grup ecologista Gepec va insistir ahir a vincular l'empresa Ecotècnia amb l'aparició d'un voltor mort al costat d'un dels dos molins del parc eòlic de Vilalba dels Arcs. Segons va aclarir l'empresa a l'edició d'ahir del diari El Punt, Ecotècnia només va encarregar-se de la promoció del parc de Vilalba dels Arcs, el primer que s'ha construït a la Terra Alta. Però els aerogeneradors van ser fabricats per Ingetur, i una altra empresa és la responsable de l'explotació de la central eòlica. Però el Gepec va difondre ahir diferent documentació per acreditar la relació d'Ecotècnia amb el parc eòlic de Vilalba, com un retall de premsa i l'anunci del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en què Ecotècnia apareixia com a sol·licitant de la declaració d'impacte ambiental del projecte.

El Punt (2-Novembre-2006)

4 comentaris:

  1. guardeuli una cuixeta a Damia Vernet, que esta flac que cau, el pobre.

    ResponElimina
  2. Pitjor es menjar llangonissa parlamentària-eòlica ikmgesa crua d'Arnes.

    ResponElimina
  3. ah! vas ser tu anònymous lo que vas posar en marxa lo ventilador no?
    Pos vas fer tard en anar a buscar la presa.
    Eic.... ves matant home, que a lo millor te cau lo d'Ecotècnia per davant

    ResponElimina
  4. ai pobre voltor! En fi, que a mi encara que no ho sembli, m'agraden els animals, però sempre he sentit a dir, que tots s'adapten al medi!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta