28 de novembre del 2006

Els joves de Tortosa podran rebre tot tipus d'informació a través de missatges de mòbil

La regidora de Joventut, Jana Muñoz, va presentar ahir el nou portal d'internet que l'Ajuntament de Tortosa ha dissenyat específicament per als ciutadans més joves. El web inclou tot tipus d'informació sobre concursos i premis, treball, habitatge, participació, subvencions a entitats, formació alternativa, festivals i altres activitats organitzades per als joves, que també es podran rebre directament al telèfon mòbil. El nou web ja està actiu a l'adreça www.puntjove.tortosa.cat, amb un disseny molt visual i intuïtiu, que segons Muñoz servirà per fidelitzar l'interès del sector jove. «Pensem que és una eina absolutament útil, i ens estranya que no hi hagi més webs com aquesta», va remarcar la regidora, que va explicar que per l'àrea de Joventut és «fonamental» tenir una manera de connectar directament amb els joves».

El Punt (28-Novembre-2006)

9 comentaris:

  1. I quan podrem rebre les novetats del teu blog al mobil??
    Estaria bé, eh?

    ResponElimina
  2. Però a vore, realment l'ajuntament té interès en saber què pensa la gent jove o la intenció és fer una campanya d'imatge?

    ResponElimina
  3. kuan de gili!

    ResponElimina
  4. Doncs a mi me sembla una bona iniciativa, i que ja fan a molts altres ajuntaments catalans. Penso que les administracions públiques han de ser líders en la implantació i l'ús de les noves tecnologies. La pena... que tinc la sensació que com a mínim a Tortosa, semblen accions aïllades i sense context global.

    ResponElimina
  5. Es que Daniel es diu "Gil"...

    ResponElimina
  6. A mi em sembla una bona idea, pq sino moltes vegades els jóvens de Tortosa no ens enterem de moltes coses. Per exepmle, l'altre dia vaig rebre un sms que me deia que fan un curset de formació alternativa que semblava interessant, al que segurament m'apuntaré, i no me n'hagués enterat si no fos pel missatge.

    ResponElimina
  7. A mi em sembla una bona idea, pq sino moltes vegades els jóvens de Tortosa no ens enterem de moltes coses. Per exepmle, l'altre dia vaig rebre un sms que me deia que fan un curset de formació alternativa que semblava interessant, al que segurament m'apuntaré, i no me n'hagués enterat si no fos pel missatge.

    ResponElimina
  8. A mi em sembla una bona idea, pq sino moltes vegades els jóvens de Tortosa no ens enterem de moltes coses. Per exepmle, l'altre dia vaig rebre un sms que me deia que fan un curset de formació alternativa que semblava interessant, al que segurament m'apuntaré, i no me n'hagués enterat si no fos pel missatge.

    ResponElimina
  9. hei que bones estan les de la foto que algú me pot donar los mòbils
    ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta