1 de novembre del 2006

La participació electoral també baixa a Tortosa

Fins a les sis de la tarda, un total de 9.931 ciutadans de Tortosa havien exercit el seu dret a vot en la convocatòria a les eleccions al Parlament de Catalunya, el que representa una participació del 41,51%. Per tant, una participació fins set punts per sota de la participació de l’any 2003, quan va ser del 48,9%. Fins a la una del migdia, la participació havia estat del 24,37%, una participació igual a la registrada fa tres anys, amb motiu de les darreres eleccions autonòmiques, en què va assolir-se el 24,77% de participació fins a la mateixa hora.
Al migdia, les taules en què hi havia hagut més participació eren les del Temple, el Patronat i Ferreries. En el segon balanç de participació, les taules amb més participació han estat les del Reguers, la UNED (Eixample) i les del Temple.

1 comentari:

  1. ..I si no es canvia la Llei Electoral; encara baixará més ; pero no tant sols a Tortosa..Arreu! Tant es les Municipals,Autónomiques o Generals...Un toc d'atenció als polítics que penso que si aixó continua igual, es quedaran sols..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta