7 de novembre del 2006

L'inici de les obres al carrer Tarragona complica el trànsit al nucli urbà de Tortosa

Els operaris de l'empresa Lubasa, contractada pels serveis territorials de Carreteres, van començar ahir al matí les obres de millora integral del carrer Tarragona, al barri tortosí de Ferreries. Els treballs al carrer Tarragona formen part de les obres de millora de les quatre de les principals artèries viàries de la ciutat, l'avinguda Generalitat, l'avinguda Colom, la rambla Catalunya i l'antiga carretera de València. De fet, el govern català traspassarà la titularitat d'aquestes travesseres urbanes a l'Ajuntament de Tortosa, després d'executar les reformes. En el cas del carrer Tarragona, la via estarà totalment tallada al trànsit fins al desembre, una situació que obligarà els conductors a circular pels carrers adjacents. Així, just a la sortida del pont de l'Estat ja han instal·lat un cartell informatiu que explica que els vehicles no podran continuar en línia recta per l'avinguda Colom, però sí que podran seguir totes les direccions si es desvien pels carrers Llarg de Sant Vicent i Castelló. El mateix passa amb el transport públic i els autobusos de la línia urbana L-1, que uneix el centre de Tortosa amb Ferreries, Jesús i la població veïna de Roquetes, que es desviaran pel carrer Llarg de Sant Vicent i la rambla Catalunya. Així, la parada del mateix carrer Tarragona, a la cantonada del CAP Baix Ebre, quedarà anul·lada mentre durin les obres, però avui se n'instal·larà una altra davant del Montepío. La programació de l'Ajuntament és que les obres a l'avinguda Colom, el carrer Tarragona i la rambla Catalunya puguin acabar-se abans del mes de desembre. L'actuació en aquesta part del barri de Ferreries afecta un total de 620 metres, amb un pressupost de 180.000 euros.

El Punt (7-Novembre-2006)

5 comentaris:

  1. Com sempre una de cal i una d'arena. Intenten fer un obra i són incapaços de de coordinar res de res. No saben gestionar, són uns incapaços.

    ResponElimina
  2. lo d'urbanisme, especialment

    ResponElimina
  3. Ja ens van avisar de l'aiguat que tenia que caure; total l'antiga ca
    rretera de Valéncia és un circuit idoni per vehicles 4x4 fins que s'ensfonsi el primer camió que va a la benzinera Estadi.Esperem que ja que passarà a "mans" del consistori tortosí,possin enllumenat i facin manteniment dels pluvials,cosa que no s'ha fet mai.

    ResponElimina
  4. Tortosa = ciutat caòtica i decadent

    ResponElimina
  5. Dons ajudans a que no caigui...! Anem mancats d'ajuda!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta