21 de desembre del 2006

Sabaté se'n torna a Madrid

L’alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, tornarà a ser avui senador a Madrid. Però aquesta vegada no per elecció, sinó com a senador autonòmic en representació del PSC. El seu nomenament serà oficialitzat a la sessió del Parlament d'avui dijous. Sabaté substituirà Ramon Espada al Senat, i tindrà com a companya Assumpta Baig. L'alcalde s’ha vist beneficiat pel canvi en la reglamentació que permet que la cambra catalana puga escollir senadors sense que siguin diputats, i els socialistes poden designar dos dels set senadors que correspon nomenar al Parlament. Sabaté ja va ser senador per Tarragona a la legislatura 2000-2004, i personalment no trobo gaire encertat que se'n torni cap a Madrid. A sis mesos de les eleccions municipals, l'oposició tornarà a dir-li que se'n va lluny de Tortosa per no afrontar els problemes i els reptes que té la ciutat. Crec que, tornant a fer classes a l'institut, Sabaté havia aconseguit un re-apropament a la realitat de Tortosa que difícilment podrà copsar agafant el pont aeri entre Barcelona i Madrid. Encara que potser Sabaté aprofita el nou tren d'alta velocitat (TAV) que els tortosins i la resta d'ebrencs haurem d'agafar a Tarragona o Lleida, i no a l'Aldea en què no para ni un trist Euromed.

37 comentaris:

  1. No es pot portar de cap manera una varco si no esta lo capita, axi mos anat durant el temps que ell no ha estat portan lo timo, jo no el votare mes m'ha defraudat.

    "LO BARCO LO HA DE PORTA EL CAPITA"

    ResponElimina
  2. Segueix cobrant sou de "dedicació esclusiva"?

    ResponElimina
  3. Ara si . ara no. ara si , ara no..Aixó es el que fan les lumms de "warning" d'un cotxe..I jo em pregunto ..perqué ?

    ResponElimina
  4. No dic el que penso perque diria alguna barbaritat de la que m'hauria d'apenedir.

    A veure si us entereu.

    No te dedicació exclusiva i per aquesta raò va tornar a donar clases que es la seva feina ja que estava en excedencia.

    Per directrius del partit que no venen al cas, es va veure oportú que no fos candidat al parlament, deixant la porta oberta a ser senador. Però com ja sabeu amb el President Montilla les coses son així, discretes i sense estridencies.

    En aquest entremig es clar que com tots viu d'un sou, i va tornar a donar classes.

    En quan al fet de que el capità ha d'estar al front del vaixell, no us heu de preocupar que pot marxar dos dies a Madrid a la setmana, però hi ha mòbils, i ordinadors que fan possible que avui estem conectats amb tothom sempre.

    I jo si que el tornaré a votar.

    ResponElimina
  5. Pos m'apareix que t'aquivoques, company. Per nadal cada bestia al seu corral i a Madrid no hi tens cap faena. Au xéic, quede't a Tortosa i no voltigues més per estos mons.

    ResponElimina
  6. Bel sí que serà un bon alcalde. Ha dic públicament que no anirà al Parlament i ha dit públicament que no tornarà a ser President del Consell Comarcal del Baix Ebre passi el que passi a les eleccions municipals. Bel es mereix la confiança de l'electorat de Tortosa després de vuit anys de desorientació que ha tingut la ciutat

    ResponElimina
  7. ja ja ja ya verem el que fara el sr bel.

    ResponElimina
  8. la qüestió és que punyetes fa a Madrid? res Lo mateix que ha fet a Barna de diputat; res. I lo mateix que ha fet a Tortosa; res.
    Sr Sabaté se li acaba lo cicle. Ja fa massa anys que es dedica a la política i això oxida molt. Vosté està molt oxidat ja no té res a oferir a la ciutadania. Ho ha estat tot regidor d'urbanisme amb CIU, de cultura, alcalde, diputat, senador és tot un professional de la política però l'unic que se n'ha beneficiat és vosté.

    ResponElimina
  9. Sento dir que no tindrem l'oportunitat de veure que farà el senyor Bel, perquè aquest senyor no serà mai alcalde de Tortosa.

    Pel que fa a que a Tortosa no es fa res, quan vulgueu agafarem un llistat i començarem a comparar el vint anys de Ciu davant dels vuit de Sabaté, estic segur que apreteu a correr de vergonya tots els convergents , ja sabem de lo que sou capaços.

    ResponElimina
  10. Es cert que s'ha benificiat, per això ha hagut de tornar a donar classes per la fortuna que ha amassat en tots aquests anys.

    Es que tots els de Ciu son igual de malpensats?

    ResponElimina
  11. ole!
    Ja tenim un sanador tortosí
    A lo millor es tanbo com la Pepeta, en pau descanse, o la Maria de Camarles.
    La llàstima és que vaigue als madrís, ves, tant redonet que esta i lo goig que fa! Ara igual es posa malalt de tant caminar!
    Ves tú, i sanadó!
    Mareee! Il poble li deixara al Franquet? O es que ja no el vol manar?
    Telefono, si, ui que modern! El vas a veure, et posen lo retrato i t'enxufen un plàstic a l'orella.
    -Diguem?
    -És l'ancalde?
    -Jo mateix Senyora meua i votant socialista.
    -Pos mira pocavergonya!
    Que ja es la tercera vegada que faltes a la junta d'escala i ets lo president, conque afanyat i a donar la cara!

    Habrasevisto!
    Que te una querida em sembla!
    Allí que viuen les de la tele.
    La Pantoja i estes. Segur que les coneix, com l'ancalde d'Amposta que va per allí baix i li paguen sense fer res.
    Este falmateix.

    Ai, Deumeu! Vaig a baixar la bassura que a n'estos segur que també els hi baixa la dona!

    Bones festes! I no ambruteu massa xorxos!
    :)

    ResponElimina
  12. Boníssim l'anònim anterior!!!! En vull més de persones que tenen el cervell on l'han de tenir.

    ResponElimina
  13. versio 1: que hi fot a madrizz, mos te que defensar a natros los de les terres de l'ebre, los que tenim arros a les venes i anem en carrilet.

    versió 2: lo nostre alcalde ha sigue és i serà lo millo de lo milloret, llepa culs com ningú i ademès gasta poc en colonia.

    això sí les dos versions amb les mateixes faltes ortogràfiques,amagades dient que ara aqui escrivim en tortosí, ens estem valencianitzant o que?

    i per favor, nu vull semblar carca però no podriem provar de fer un debat una miqueta més elaborat, que no si joan sabatè la té mes llarga que bel??

    ResponElimina
  14. Que se'n vaigue i que no torne

    ResponElimina
  15. al Nucli Antic votarem TOTS a Sabate i a "Chapitas", segur....... anem de conya ¡¡¡

    ResponElimina
  16. Sabaté torna a enganyar a la ciutadania. Ara vinc, ara vaig, ara torno, ara no se que vull ser...
    Necessitem un alcalde, la prioritat del qual sigui la ciutat de Tortosa i no els seus interessos particulars.

    Sabaté va dir: "AGAFO LA DEDICACIÓ EXCLUSIVA A L'AJUNTAMENT (12 milions de pessetes) PERQUÈ ME DEDICARÉ D'UNA MANERA EXCLUSIVA I OBSESIVA A LA CIUTAT DE TORTOSA"

    I als dos dies se'n va anar a Madrid i Barcelona. Ara marxa a l'escola a fer de profe perquè vol tornar a ser ciutadà i alcalde almateix temps...jajajaja. I als dos dies torna cap a Madrid.

    Tant anar i vindre senyor Sabaté li provocarà JETLAG. La ciutat no s'ho mereix. MARXI I NO TORNI.

    ResponElimina
  17. Enhorabona al senyor Sabate, hem de ser forts a Madrid per fer gran Tortosa.

    ResponElimina
  18. M'agradaria saber qui hi ha darrera de la gent del nucli antic, ja que quan manava CiU a Tortosa i va provocar que el nucli antic quedes malmes no parlaven, i ara que hi ha un govern que lluita per ells resulta que l'hem de lapidar.

    Sr. Sabaté endavant, i molts anims.

    ResponElimina
  19. Darrera de la gent del nucli antic està una xica d'ERC que està col·locada a adit a un ajuntament de la Terra Alta

    ResponElimina
  20. Quan manava ciu i el nucli antic es deteriorava, si no recordo malament hi havia un regidor d'urbanisme que li deien Joan Sabaté.

    ResponElimina
  21. Al usuari anónim que m'ha succeit amb la paraula . li voldría fer unes reflexions prèvies..Primer voldría encoratjarlo a que si te quelcom que li quedi al "pap", que ho aflori ..Per alguna cosa estem amb una democràcia..I no es gens bó el donar a entendre que té la raó ,sense exposar els motius mínimament argumentats.Tampoc es de massa utilitat proferir amenaces de dir barbaritats; com vosté acaba de referirse..Si té quelcom a dir ; digueu..! Per altra part, voldría dir-li que es una exigéncia generalitzada per tota la població , que un alcalde d'aquesta ciutat, tingui una dedicació exclusiva; perque ens la mereixem i la exigim!!No val a posar càrreg sobre càrreg, per pensar "mira que importants que som" ; perque "fulanito" es Diputat o Senador alli on sigui...Mai que jo recordi, un càrreg d'aquestes característiques , ha revertit per a bé al conjunt de la ciutat...Més aviat ha contribuit a augmentar el caché social del titular del càrreg en questió ; i res més..Per tant, reclamo una dedicació exclusiva del futur alcalde de Tortosa, sense diversificacions politiques, perque no ens ho podem permetre!!

    ResponElimina
  22. Al mes de maig els tortosins haurien de dir-li al senyor Sabaté si estan d'acord o no en que marxi a Madrid a fer de senador.
    Fent una ràpida mirada retrospectiva a la seva experiència parlamentaria, no em ve al cap que la seva estada anterior a Barcelona i a Madrid hagi reportat cap guany ni cap avanç per Tortosa, la qual cosa de retruc sempre beneficiaria a tot el territori. Si vaig errat de ben segur que algun/a amable company/a em farà cinc cèntims dels guanys.

    Ni el senyor Sabaté de Tortosa, ni el senyor Gil de Roquetes, ni el senyor Roig d’Amposta, ni cap altre alcalde que hagi compaginat el seu càrrec amb un escó a les capitals ha fet res que valgui la pena pels seus pobles i/o el territori, com a molt s’han fet veure davant dels seus caps de fila, augmentant així el seu caxe personal i res més...

    ResponElimina
  23. Darrera de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, hi ha un grapat de gent, molt digna, que treballa per recuperar el barri i de tots els colors polítics. Vol que li recordem al “senyor anònim”, que l’anterior associació, la tenia controlada i morta, un senyor militant del PSC?. Vol que parlem, de perquè Martín, regidor d’urbanisme, del PSC, ens va fer fora de la comissió de seguiment del famós PINCAT?. Vol que li recordem que fa més d’un any, que no es reuneix la comissió de seguiment que presidia Amparo Moreno. Vol , del PINCAT?.
    Esperi al nou any, no estem morts. Per cert, vostè viu al Nucli Històric?, dels 21 regidors, cap hi viu, per tant....
    Seguirem en la lluita, no ho oblidi.

    ResponElimina
  24. Visca les associacions de veïns i veïnes despolititzades, Estàs d'acord C?

    ResponElimina
  25. A l'anonim difamador de la 1.42 pm.La xica d'ERC és llicenciada en dret per la UB. Està acabant la llicenciatura de Ciencies Polítiques i de la Administració. Té un posgrau en dret local, un altre en urbanisme, un altre en dret laboral, un master en dret tributari i és API, a més de molts altres cursos menors relacionats en dret local i en altres coses(algo més que el president de la Generalitat que no te ni carrera). Ha treballat a l'administració autonomica en diferents colors i a l'Ajuntament on treballa no hi ha representació d'ERC ni siquiera secció local al poble.Quan vulgues dona la cara i t'ho demostro.
    I no m'acuses d'haver polititzat l'associació perque a mí em van venir a buscar els veïns, els pocs autòctons que hi ha i majoritariament de la tercera edat i als que tinc que fer teràpia per a que no marxen. Ja firmaria jo per un ajuntament de qualsevol color que fes sortir de la degradació el casc antic i cedir la presidència a qualsevol que s'atrevisque.
    I pot estar content l'ajuntament de que en los marrons que hi ha i hi ha hagut hagi fet de presidenta i no de política, sinó pregunta'ls-ho.
    I si cotesto és per defensar-me i no per montar sidrals a les noticies dels altres.

    ResponElimina
  26. Això de diferenciar els autòctons dels foranis, és gaire d'Esquerres?O potser és que ERC és racista? No parleu tant d'esquerres que només ho porteu al nom!! Ah per cert, ara sou també ecologistes?
    Visca les esquerres de debó!

    ResponElimina
  27. Segons el diccionari que no és ni de dretes ni d'esquerres autòcton és l'originari del país en que viu i forani serà el que ve de fora.He distingit l'origen no els drets o vols que digue que hem naixcut tots a la clínica de Sabaté? Així semblaré més d'esquerres?
    I per cert em pots dir polítics d'esquerres que visquen al casc antic perquè no me'n recordo. I posam també el carrer del casc antic on vius tu que ens vindràs a ajudar a l'associació.

    ResponElimina
  28. Ah i se m'oblidava, ja que tu ets un esquerrà autèntic i deus coneixer els polítics d'esquerres que governen l'ajuntament i que no són racistes com jo podries dir-los que procuren que no s'esfonse cap casa de preus astronòmics estos nadals i almenys si s'esfonsa que els immigrants no tinguin que dormir asseguts a terra a algun magatzem i vagant pels carrers en ple fred com l'altra vegada.
    I a la campanya Tortosa somriu que ensenyen els magnífics pisos patera (ex: carrer S. Blai tocant a la perfumeria Aroma)i la gran mesquita (llauna de sardines) de la plaça dels farols on en ple hivern resen fora perquè no caben.
    I moltes altres coses que es veu que només veig jo en ulls polítics.

    ResponElimina
  29. Bon Nadal i menys mal rotllo!!!!

    ResponElimina
  30. Ah! aquí és om es fica el currículum?

    ResponElimina
  31. Sr.anònim anterior a mí em sembla molt bé que es vagi parant els peus del personal,perquè sinó baix l'anonimat es carreguen a tot déu.

    ResponElimina
  32. parar els peus al personal


    una frase sentenciosa


    posem cadenes?


    a la veu?

    ResponElimina
  33. xica xica la xica de esquera es casi com la anita obregon amb tantes carreres i masters,dons a mirar que no acabes com ella.

    ResponElimina
  34. Des de l'ignorancia "blogeril"
    Aquesta entrada no es titula "Sabate se'n torna a Madrid" ?
    ¡¡ Menys partidismes i personalismes¡¡
    Redeu.
    Aixo si..Bon Any a tothom.

    ResponElimina
  35. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  36. Senyor administrador, aquest últim comentari no és ofensiu?? A mi me'n va borrar un de més tranquilet i no tan fort...

    ResponElimina
  37. Tens raó, no l'havia vist.
    Gràcies per avisar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta