17 de gener del 2007

El mercat del peix de Tortosa ja és en obres

Els operaris de la constructora Güeche ja han iniciat les obres de reforma de l'antic mercat del peix, que ha encarregat la societat Infraestructures Comercials de Tortosa SL. L'objectiu de la rehabilitació és instal·lar a l'edifici unes galeries comercials, així com urbanitzar la nova plaça dels Mercats, que tindrà uns 1.300 m². A més, els inversors construiran un edifici annex al mercat del peix original, que permetrà augmentar la zona comercial.

El Punt (17-Gener-2007)

3 comentaris:

  1. VISCA EL COMERÇ LOCAL, LI HAN CEDIT PER CONCURS PÚBLIC EL MERCAT I ES FIQUEN A TREBALLAR RÀPID I ESPEREM QUE BÉ (encara que podrien plantar algun abre a la plaça).
    PER QUIN MOTIU NO EL VAN CEDIR FA 6 ANYS? vOLIEN FER UN APARCAMENT AL NIVELL DEL RIU (i quan pugi?).
    BUENO NI PARKING, NI APARCAMENT!!!! i sabaté es penjarà el medalló!

    ResponElimina
  2. Amb quina llicència d'obres ???Jo no la he vist al magnific rètol que hi han posat...

    ResponElimina
  3. Tontoooooooooo!! es que no n'hi hannnnnnnnnnnnnnn! Ara s'han d'anar a comprar a la ferreteria!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta