27 d’agost del 2007

Contenidors que acaben al mig dels carrers de Tortosa

L'altre dia vaig ser testimoni directe d'una queixa ciutadana a un membre de l'administració local, per la posició irregular dels contenidors de la recollida dels residus sòlids urbans de Tortosa. L'home es queixava perquè cada dia té problemes per passar amb el tractor per un camí de la zona de Jesús, ja que l'empresa que fa la recollida de la neteja a Tortosa no els deixa al seu lloc, sinó massa al mig de la calçada. Sé que no és la primera vegada que la gent s'ha queixat de situacions semblants en altres punts de Tortosa. De fet, jo mateix m'he trobat amb contenidors al mig del carrer, impedint la circulació correcta dels vehicles i dificultant la bona visibilitat dels conductors en cruïlles més o menys compromeses. Per citar només un parell de situacions que conec de ben a prop, de memòria recordo els contenidors mal posats de la cantonada de l'avinguda Colom amb el carrer Elcano, i aquesta altra cruïlla de la fotografia, del carrer Alfara de Carles amb el carrer València. L'empresa ha dit a l'Ajuntament que els camions de recollida de la brossa, tal com agafen els contenidors, els deixen al mateix lloc. Això deu ser veritat, no ho posem en dubte... Però potser el que passa és que algú mou els contenidors abans, perquè els camions hagin de fer menys maniobres quan fan la recollida.

4 comentaris:

  1. aquesta entrada la faig en molt mal cos ja que la trobo del tot irritant.
    mira gustau primer que tot vull
    dir-te que en cas que aixó sigui com tu dius (vull dir-te que al meu barri son els propis veins per discusions entre ells de si aqui o alli qui els mou)el responsable de la neteja de Tortosa es l'Alcalde de la ciutat i el regior de servis que si no recordo malament es el pedani de Campredó
    Pero el que realment trobo desagradable es que un asalariat com tú(i com jo) dubtes d'aquesta manera de la profesionalitat d'uns treballadors que com tú(i jo )l'unic que fan es guanyar-se la vida.
    Jo vull donar les gràcies a tota aquesta gent que ens ajuden i ens fan la vida molt millor i que segur que nosaltres com a ciutadans en molts casos, com el que ens ocupa, no els ho posem gens fàcil.

    ResponElimina
  2. Doncs jo el que trobo irritant és anar conduint i haver de treure el morro al màxim per poder veure si ve algú i si he de cedir el pas. O anar a tirar la brossa i haver de posar-me al mig del carrer per poder obrir el contenidor. Lamento que la meua opinió t'hagi resultat desagradable, Pere. Però vull que sàpigues que la meua intenció no ha estat atacar gratuïtament els assalariats com tu o com jo, sinó simplement denunciar una situació que crec que es podria solucionar si els responsables prenen nota.

    ResponElimina
  3. Gustau el fet que comentes, és porta produint des de que van canviar el sistema de recollida de contenidors. Quan vivia a Ferreries, a l’encreuament entre el carrer Alacant i la Rambla Catalunya, trobar el contenidor al mig era el pa de cada dia. Entenc que vulguis que els responsables prenguin nota, però crec que el problema radica en el sistema de recollida. Tant de bo l’antic govern socialista hagués apostat pel soterrament de contenidors.

    ResponElimina
  4. no os penseu que els contenidors soterrats son la panacea,
    a la ràpita aquest estiu ha estat desastros perque a la gent ens falta civisme a l'hora de recollir la brossa
    mira que es fàcil però hi ha gent que per molts contenidors que fiquen i per ben diferenciats que estiguen, fa lo que li passa pels d'allonces i això no es un problema de si manen uns o uns altres, és un problema de civisme de la gent

    s'hauria d'aprendre de l'experiencia dels contenidors soterrats del Montsià, perque no tot son maravelles

    sobre els contenidors de carrer, se suposa que tenen un espai marcat per a ells, no? pos lo llògic es que estiguen allí, no?
    l'altra cosa es si s'obliden de falcar-los o fa vent o algún bretol el fot al mig de carrer per a distreure's

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta