27 d’agost del 2007

Ferran Bel fa broma amb el pla de xoc

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, sembla que ja ha recuperat el sentit de l'humor que havia perdut durant uns dies. Avui s'ha volgut quedar amb els periodistes que hem assistit a la roda de premsa per presentar el V Festival Internacional Ebre Terra de Vent, que es farà a Tortosa del 7 al 9 de setembre. En acabar la presentació, i quan un periodista li ha demanat quan pensava fer alguna compareixença de contingut polític, Bel ha contestat que volia anunciar que el pla de xoc no es faria perquè només era una proposta purament electoralista. Com recorareu, el pla de millora de la via pública ha estat una de les primeres mesures que el govern de CiU i ERC havia dit que tiraria endavant, a partir del setembre. De seguida hem vist que no parlava seriosament, però Bel encara ha anat més enllà i just una mica després ens ha dit que s'ho volia deixar tot per convertir-se en un xupòptero de la política. M'ha agradat que l'alcalde faci broma, de la mateixa manera que m'agradava quan Joan Sabaté intentava fer algun acudit. Els nostres polítics necessiten més sentit de l'humor i saber riure's d'ells mateixos. Llàstima que no ho facin més en públic. No es tractar d'improvisar un Club de la Comedia ni cap Polònia a la tortosina, sinó d'afrontar les situacions d'una altra manera.

10 comentaris:

  1. dons jo aixó que els polítics vagin de bon rollo que vols que't digui i més aquests comentaris que són... els dos per plorar. Jo dels polítics vull fets i no conyades, aixó a casa per al dia de nadalet.Tot i que coneixen-lo d'aquestes "xavacanades" amb Bel t'en fartaràs, be tú
    també el coneixes, no?

    ResponElimina
  2. Dons jo trobo molt bé que qualsevol polític tingui la capacitat per ironitzar fins i tot de la seva ombra. Estem farts de politics hieràtics tibats, i fins i tot creguts d’ells mateixos...Una mica de conya ben dosificada, no fa mal a la política; al contrari ; la fa mes propera a la gent. Fer política no vol dir renunciar a la pròpia personalitat. El respecte no es guanya amb cares llargues i serioses, que resulten moltes vegades patètiques, si no amb fets i arguments .

    ResponElimina
  3. Xupoptero de la politica, no ho se si ho aconseguira..... ara be, de l'empresa privada i del capìtal, segur que si.
    L'altre dia veig per TV3 al Sr. Bel parlant de la pesca de la tonyina...(sorpresa, sorpresa) fins que vaig enganxar el rotul on deia: Ferran Bel " Gerent de l'organitzacio d'armadors de pesca de Catalunya"
    Chapeau Sr. Bel, el felicito a la vegada que lamento el seu afany desmedit d'acaparacio.
    A un dels dos colectius els ho sortira car: els tortosins o els pescadors d'atun.
    Aprofito per a demanar-li, que si te a be, ens explique a la resta dels mortals com es fa per a que amb un 25 % del temps laboral, es puguen atendre tantes i tantes ocupacions.
    Nomes cal desitjar ( no se si esperar) que el gerent que voste a contractat per a l'Ajuntament de Tortosa, dedique algo mes del 25 %


    El 25 %, no es res mes que el resultat de resta 75 -que es el temps que diu que dedica a l'Ajuntament- de 100.

    ResponElimina
  4. Senyor Ximo: Cregui’m que he pensat que no valia la pena contestar-li aquestes acusacions per la raó que es desqualifiquen soles..Però deixi’m dir-li una cosa : Vostè si que sap restar..!

    ResponElimina
  5. Benvolgut amic Mc calan, he de ser sincer, hi ha una part de la resposta que vosté dona a Ximo que no entenc, però el que si tinc clar es que el senyor Ximo toca i toca bé.

    A la nostra ciutat hi ha algú que s'ha passat de llest i aquest no és altre que el senyor Bel i Accensi, i penso que te un "morro" que se'l trepitja.
    Un ajuntament de la mida d'una ciutat com Tortosa te recomanat a traves de la Federació i de l'Associació de municipis un salari per al seu alcalde d'un màxim de 72.000 euros.
    Vet aqui que el nostre estimat i refrendat de forma incontestable a les urnes el passat 27 de Maig, senyor Bel i Accensi es posa un sou de 63.000 € amb una dedicació del 75% al consitori, (traduït al 100% s'ha posat un salari de 90.000 €, 15.000.000 milions de les antigues pessetes. I fins aqui li dire que no ho critico ja que penso que els politics han de tenir un bon salari i fer la seva feina ben feta.
    Però o jo vinc d'un altre pais o el senyor Bel i Accensi es un mentider. Aquest senyor que ara es el meu Alcalde s'ha passat anys i panys dient que ell si era alcalde tant sols exerciria d'alcalde, i ves per on ara resulta que no que sols pot dedicar un 75% del seu temps a fer d'alcalde.
    Però la realitat es molt més dolenta, el fet de que hagi fet aquesta jugada es unica i simplement per tal de poder continuar mantenint el ingressos que com a asseror de no se sap quantes empreses.
    I això és així agrade o no agrade ser Mc calan.
    El senyor Bel i Accensi ha mentit ja que no és dedica en exclusiva al Ajuntament Tortosí, i ja sap que passa als que menteixen. Si no que li pregunten a Bush Pare.
    I continua mentint quan diu que s'ha trobat la caixa buida, i jo dic sort que s'ha trobat la caixa buida, perquè per posar-se uns bons sous si que n'han trobat de cales.

    ResponElimina
  6. Miri; com pot comprendre, jo no tinc especial predilecció per cap partit polític ni cap dels seus candidats. Ara bé ; el senyor Ximo; i pel que veig vostè també; estan tergiversant els conceptes ( el que no sé si es de forma interessada ). En campanya electoral sempre he sentit dir-li al mateix senyor Bel que no acceptaria cap càrrec polític més , per poder dedicar-se exclusivament a l’alcaldia de Tortosa.
    El que jo no entraré a jutjar aquí si la dedicació del senyor Bel al front de l’Ajuntament es suficient o no .
    Ningú millor que ell mateix sabrà si les seves ocupacions professionals ; per altra part molt lícites ( com podrien ésser les de vostè) li permeten complir els objectius que en la seva campanya s’ha marcat.
    Si no fora així; segur que el poble li recordarà en les properes eleccions.
    Gràcies

    ResponElimina
  7. Es posar-nos a buscar les hemeroteques i de segur que trobarem el lloc on el senyor Bel i Accensi diu que ell es dedicarà en exclusiva a l'ajuntament.

    I jo no tregiverso res explico la realitat, i si no anem a buscar els diari de sesions on es van aprovar els sous.

    ResponElimina
  8. Sr. Mc calan, efectivament, i parlant d'operacions aritmetiques, nomes que hages contat fins a deu, no m'hagues contestat; i si no el convens la meva resta, todd anderson ( que deu estar mes preparat que jo) l'hi explica amb una regla de tres. Ja ho ha captat ara?.
    En una altra entrada de voste, ens diu: "com pot comprendre jo no tinc especial predilecció per cap partit polític ni cap dels seus candidats". I tot seguit ens acusa de tergibersar insinuant que ho fem per interessos
    Sincerament l'hi dic, seguint minimament els seus comentaris a aquest bloc, queda arxidemostrada la seua preferencia i tendencia convergent ( la qual cosa es perfectament legitim, faltaria mes ), el que esta per demostrar es que els comentaris d'un servidor estan al servei de cap interes que no sigue estrictament personal de manifestar les meves opinions.

    ResponElimina
  9. Així segons vostè, les meves , manifestacions son convergents i les seves solsament son opinions seves..? Molt curiosa la seva forma de midar...D’això se’n diu doble vara de midar ...Passi-ho bé.

    ResponElimina
  10. No es tracta de diferens vares de medir, es la constatacio d'un fet objectiu.
    Em jugo un pa i un peix que no trobem al llarg i ample de la historia de la marfanta cap participacio de voste que no recolçe (avans i ara) les actuacions convergens i/o de Ferran Bel, per contra, en el meu cas, simplement no es així.
    I no passa res.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta