31 d’octubre del 2007

El Consell de la Terra Alta acorda instal·lar la deixalleria comarcal a Gandesa

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat a concurs les obres de la nova deixalleria comarcal, que finalment s'instal·larà al terme municipal de Gandesa. El president del Consell, Pere Martí, va recordar que en un principi la deixalleria havia de construir-se a Corbera d'Ebre, però que diversos problemes per la seua proximitat al nucli urbà van fer que reconsideressin el projecte. «Ara Gandesa ens ha cedit uns terrenys i el Consell Comarcal gestionarà la deixalleria, que voldríem que comencés a construir-se abans de final d'any», va afegir-hi Martí. De fet, el termini d'execució de la deixalleria és de dos mesos, amb un pressupost de 147.262 euros. «La deixalleria ens fa molta falta, perquè a la Terra Alta no estem fent una correcta gestió dels voluminosos», va remarcar el president. En aquest sentit, Martí va destacar que el Consell Comarcal vol que el 2008 siga l'any en què es comencin a fer «les coses com cal» en matèria de residus, sobretot en àmbits com ara la recollida selectiva i el reciclatge. A més, Martí va avançar que s'han reprès les negociacions per tornar a fer una gestió comarcal dels residus. Actualment, només Gandesa, la Fatarella i Batea formen part del consorci intercomarcal amb la majoria dels ajuntaments de la Ribera d'Ebre i el Priorat.
Per la seua banda, l'alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, va manifestar la seua satisfacció per la instal·lació de la deixalleria comarcal al seu terme. Així, Aubà va recordar que l'Ajuntament havia previst fer una deixalleria pel seu compte, però que han preferit vincular-se al projecte comarcal. «Serà una deixalleria més gran i donarà servei a tota la comarca», va destacar. Paral·lelament, Gandesa també ha aprovat el projecte tècnic del seu nou centre de transferència de residus.

El Punt (31-Octubre-2007)

Foto: Consell Comarcal de la Terra Alta

1 comentari:

  1. Gracies al comite de veins de Corbera, els de Gandesa podrem tirar les deixalles gratis, una vegada mes GRACIES COMITE, va ser la vostra unica i ultima actuacio.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta