7 de maig del 2008

El PSC acusa Bel de manipular els afectats per la variant de Tortosa

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tortosa, Joan Sabaté, ha denunciat la «manipulació» i la «irresponsabilitat» del govern de Ferran Bel (CiU i ERC) per resoldre el conflicte per la construcció de la variant de l’eix de l’Ebre (C-12). Així, tot i que el PSC va donar suport a les al·legacions presentades ahir per l’Ajuntament, Sabaté considera que Bel hauria pogut negociar millor amb Carreteres, per evitar que el desdoblament travessés la zona de xalets del Canalet. «Quan érem al govern ja vam fer una doble reserva de sòl al pla d’ordenació urbana municipal (POUM), una a l’altura del Xerta-Sénia i l’altra per al sector del Canalet, a instàncies de Carreteres», va recordar l’exalcalde. «Però avui hem de denunciar l’oportunisme i la irresponsabilitat de Bel, que ja durant la precampanya va prometre als veïns que evitaria la construcció de la variant del Canalet, girant-los en contra del govern», va dir. «Un any després, l’únic que ha fet Bel és negociar amb Carreteres un altre traçat, una mica més al nord, que només ha provocat que els veïns de la part de dalt del Canalet també es revoltessen», va recriminar Sabaté.
En aquest sentit, el portaveu del PSC va acusar Bel d’haver enfrontat els veïns del Canalet i d’haver provocat que la Generalitat haja decidit apostar pel seu traçat prioritari. «Ara el govern fa unes al·legacions en què demana que la variant torne a resseguir el canal Xerta-Sénia, i el PSC espera que el tema es puga reconduir, però Tortosa ha perdut un any preciós per no haver negociat amb prou eficàcia», va lamentar Sabaté. A més, va recordar que el seu govern defensava que la circumval·lació es desenvolupés a l’altura del Xerta-Sénia.
D’altra banda, Sabaté també va oposar-se al nou pla local de joventut i al nou model d’instal·lacions esportives que impulsa el govern de Bel. L’exalcalde va defensar el seu antic projecte, que implicava el trasllat del velòdrom a Vinallop per construir una nova zona de piscines a l’estadi municipal.

El Punt (7-Maig-2008)

13 comentaris:

  1. Caldria preguntar-se perquè el senyor Sabaté esta d’acord amb el transvasament de l’Ebre i ara en desacord amb el traçat prioritari del desdoblament del Eix de l’Ebre, si totes dues decisions han estat preses pel Govern de la Generalitat ...i del seu propi partit...

    ResponElimina
  2. Lo que ha de fer el Sr. Sabaté és deixar de fer el paripé als del seu partit i posar-se a favor de la gent del territori.
    Perquè si no ho fa així, les próximes eleccions, no el votarà ningú. Per molt que el seu amo, Montilla, digue que perdrem la memòria, que pense que la gent de l'Ebre si volem podem tindre una memòria d'elefant. I als traidors no els oblidem així com així.

    ResponElimina
  3. Si les entrades han de seguir aquest nivell val més no posar-hi, que no sabeu llegir?

    ResponElimina
  4. Tot i que Sabaté em cau igual que una patada als collons, per què la comedianta ha de dir "traïdors" a tothom. A ella, quan volia ser alcaldessa, no la va votar ni la família, ni els independentistes, ni gairebé ningú.

    ResponElimina
  5. Senyor Sabaté ets un traïdor

    «Però avui hem de denunciar l’oportunisme i la irresponsabilitat de Sabaté, que ja durant la precampanya va prometre que no es faria no recolzaria mai un trasnvasament», . «Un any després, l’únic que ha fet Sabaté és acceptar un transvasament , que només ha provocat que els veïns de tot l'Ebre també es revoltessen»

    Bel a veure si algu arregla les baranes del riu perque fan pena.

    Aqui n'hi ha per a tothom

    ResponElimina
  6. Què fa una comedianta? Comèdia.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. no conec personalment la comenedianta, però gustau, crec que per conservar la dignitat del teu blog hauries d'intentar suprimir tots aquests a`nònims que lúnic que fan és insultar la gent.
    Els teus lectors "seriosos" t'ho agrairien.
    No al transvassament ni al desdoblament!!
    Anna

    ResponElimina
  9. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Anna, tens raó. Però no dono a l'abast.
    Si la cosa continua així, inhabilitaré els comentaris anònims i si la gent es vol insultar, que es retrate.

    ResponElimina
  11. 10:10, jo ja m'ho he preguntat i encara no he arribat a cap conclusio a no ser que tu suguereixis que es un venut quant esta d'acord amb la generalitat i tambe ho es quant esta d'acord amb els veïns.
    Sempre he pensat que la mitjana de la gent es pitjor que la dels politics.
    " caluminia , que algo queda "

    ResponElimina
  12. Soc un lurker recent i tb penso que si la gent es retrata no diran les bestieses que diuen, que l'anonimat fa valents a molts.

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta