11 de març del 2009

Tortosa desfà la plaça de la Cinta mig any després d'acabar les obres de millora

La regidora d'Urbanisme de Tortosa, Meritxell Roigé, va afirmar ahir que l'Ajuntament ha instat l'empresa que havia executat les obres de reurbanització del carrer de la Rosa i de la plaça de la Cinta a reposar les peces que ja s'havien trencat. De fet, tot i que les obres s'havien enllestit al setembre, encara no havien estat entregades a l'Ajuntament, que havia rebut queixes veïnals pel mal acabat de la plaça i pel mal estat d'algunes peces, que es van trencar i que es movien als pocs dies d'acabar-se els treballs. Segons Roigé, el trànsit de vehicles per la nova zona de vianants també ha accelerat el deteriorament de l'obra. La millora del carrer de la Rosa i a la plaça de la Cinta forma part del pla integral del nucli antic (Pincat). i va començar al maig del 2008 amb un pressupost de 785.000 euros, ja que el projecte també incloïa la reforma dels carrers Taules Velles, Gil de Frederic, Mercaders, del Carme i Sensalsacosta. El compromís de l'Ajuntament va ser que l'obra estaria acabada al setembre, ja que la tradicional processó en honor de la Verge de la Cinta surt pel portal de l'Olivera, a la mateixa plaça de la Cinta.

El Punt (11-Març-2009)

7 comentaris:

  1. Poca cosa a dir, però potser seria millor que enlloc de corre tant per fer obres, millor que vagin a poc a poc i les facin ben fetes.

    Si això arribar a passar fa dos anys amb Sabaté al govern l'escandol al carrer seria majuscul, ara com que ho fa el senyor Bel no passa res.

    ResponElimina
  2. I les rajoles de la plaça d'Alfons, què? Per a quan s'ha d'arreglar?

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. "Mira si será malo el trabajo, que deben pagarte para que lo hagas". (Facundo Cabral)

    Per això mentre fem i desfem figues a la gorra.

    ResponElimina
  5. Si hi hagués el seguiment d'obra pertinent l'obra estaria acabada definitivament, pagada i cobrada. I tots contents. Tortosa no pot acceptar que la gran inversió esperada del PINCAT(una d'aquelles que només es fa cada 100 anys)sigue com les màquines de retratar d'un sol ús. Ara toca dir: "Vísteme despacio que tengo prisa".

    ResponElimina
  6. parlant de places i diners public, i tergiversant el tema un cop més, veig que han començat a ficar pilons a la Plaça del Carrilet per evitar que la gent hi aparqui.

    a) penos que hem d'arribar a estes extrems, de cobrir la ciutat amb pilons d'aquests, semblarà la platja de Normandia al final, "No passaran - els incivics"!

    b) espero que han fotut uns bones multes a la gent que s'aparca/va allì d'una forma habitual per poder costejar aquests pilons - o els hem de pagar els (mitjament) civics ?
    ;)

    ResponElimina
  7. Com ho fa el sr.FB-fem-ho bé no passa res... si no ja tindriem uns quants (que no vull dir noms) fent prèdica pel carrer montcada, plaça de l'angel, la rosa, pont de pedra, etc...

    Fem-ho bé... té patent de cors i benedicció apostòlica urbe et orbe.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta