19 d’octubre del 2009

Aparcament espontani a Ferreries-Nord


Diferents veïns de Ferreries-Nord s'han posat en contacte amb aquest bloc per denunciar l'ús inadequat que, durant les últimes setmanes, alguns conductors estan fent de la plaça enjardinada que queda entre els carrers València, Migdia i Pere d'Alberni. Com podeu veure en aquest imatge i en el vídeo següent, la falta d'aparcament al barri tortosí de Ferreries està fent que alguns conductors no tinguen manies a l'hora d'anar ocupant la plaça amb els seus vehicles. Per poder accedir a la plaça, ho fan a través de l'entrador que van habilitar amb formigó els operaris d'una de les empreses que treballa per a l'Ajuntament, ja que l'empresa necessitava instal·lar una banyera per dipositar les runes. Fins al moment, els cotxes queden aparcats en bateria a la vora del riu, seguint la línia dels que hi ha estacionats també al final del passeig de l'Ebre i al carrer Pere d'Alberni. De fet, aquest mateix migdia hem arribat a comptar una vintena de cotxes estacionats a la plaça. La situació es dóna sobretot als matins dels dies laborables, i no tant en els caps de setmana. L'Ajuntament hauria de deixar clar què pensa fer amb aquesta plaça, una de les poques zones verdes que hi ha a Ferreries. Si aquest ha de ser el nou pàrquing en superfície que havia anunciat per al barri, cap problema, però si no és així, el millor que podria fer és evitar l'accés dels vehicles a un espai que s'està degradant a pressa feta.

8 comentaris:

  1. On estan els celebèrrims policies de barri que el sr. Bel tan se'n vanagloriava quan era alcaldable i se dignava a visitar els barris?
    Perquè no passen a donar un tomb per la flamant i àmplia vorera que ha quedat al tocar de l'Hotel Corona?
    Els cotxes ja tornen a "ocupar" el lloc que antigament ocupaven. Només han calgut un parell de setmanes per a que la nova vorera sigui trepitjada i malmesa pel pes dels cotxes.
    Ara la gent ha de passejar per sobre del carril bici, perquè el passeig de vianants ja torna a estar ocupat pels "cavalls de ferro".....
    Perquè no posen unes jardineres?? Perquè no posen uns pilons com al davant de la botiga de Vodafone de la mateixa Plaça Corona d'ARagó?

    N'hi ha un fart, tú!!

    ResponElimina
  2. Sento ser reiteratiu, però...

    I la plaça Francesc Macià? En estat de degradació (forats a les voreres que ja tenen mes d'un any..., tanques grogues..., animats partits de futbol...)
    Cada dia veus infraccions i la policia pasa pel seu costat i no diu res...

    i com diu "I au" el final de l'avinguda catalunya tots just a l'altra banda dels pilons no s'hi pot pasar de la cantitat de cotxes que aparquen damunt de la vorera...

    La falta de civisme dels conductors i la permisivitat dels senyors policies estan fent la Tortosa que ens mereixem?

    ResponElimina
  3. Sort que teniu que els cotxes no ocupen el carril bici tambe - que és lo que poc a poc s'esta fent en un tram del carril al Temple

    ResponElimina
  4. Ara que tenim aixecat la LLarga de S. Vicent,els veins tenim l'intencio d'aparcar a la vora del riu...i sense voreres quan acaben,un damunt dels altres.Un monument al que va tenir tant brillant idea!

    ResponElimina
  5. Bria,sempre seras un romantic,has probat de ser peató a Amsterdam?

    ResponElimina
  6. thomas j., ves en compte que hi ha una dita que diu: "A la vora del riu no facis el niu".
    NO sigui que vingui una riada i haguessiu d'anar a buscar el cotxe a les bodegues d'aquell vaixell que han trobat enfonsat al davant del Delta....

    ResponElimina
  7. mon pare sempre em conta un sistema més eficaça que els pilons. Quan ell era jove, si algu aparcava damunt de la vorera, sortien 4 veins i literalment tumbaven el cotxe, que tornava al "seu lloc", al carrer ... aixo si, cap per avall!
    Diu que en tumbar 2, ja es va acabar el problema!
    Clar, eren altres temps, i gent més forçuda ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta