25 de novembre del 2009

La parròquia de Ferreries enderroca i reconstrueix les escales en menys de dues setmanes


Les escales de la catedral de Tortosa van ensorrar-se durant un aiguat fa més de set anys, el 8 de maig del 2002. Les últimes notícies per reconstruir l'accés a la façana principal de la catedral es remunten al maig d'enguany, quan la Generalitat i l'Ajuntament van acordar, en el marc d'una comissió de Patrimoni, habilitar unes noves escales que més endavant podran integrar-se al projecte de la nova plaça. En aquest sentit, els retards en l'expropiació de les cases de davant de la catedral han propiciat que s'haja adaptat una solució «provisional i compatible», que anys enrera s'havia desestimat. Tots aquests problemes i ajornaments amb les escales de la catedral contrasten amb la rapidesa amb què la parròquia del Roser, al barri de Ferreries, no només ha enderrocat, sinó que ha reconstruït les escales de la façana principal incorporant-hi una rampa de minusvàlids, per facilitar l'accés a les persones amb la mobilitat reduïda. Les obres van començar cap al divendres 13 de novembre i avui ja tenien aquest aspecte. Podeu veure una seqüència dels treballs en la següent fotogaleria...



2 comentaris:

  1. Fitxat,igualetes,igualetes que les de la catedral!Pos jo no hagues fet cap,qui vulgue anar a misa que patisque com va patir Jesus a la creu,no es el que prediquen?

    ResponElimina
  2. Xeics, el McCalan ens ha deixat el conte del golafre, a un altre post del Gustau, que li pega que ni pintat al tema escales.
    Ovella que bela, perd lo mos! (aprés a Rasquera)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta