16 de novembre del 2009

Tortosa promociona la cuina del recapte als restaurants i al mercat municipal


L'Associació Plat i Got ja ha donat el tret de sortida a la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Recapte. Va ser aquest dissabte, amb una demostració culinària al passeig central del mercat de Tortosa, en què les cuineres Cinta Curto, del restaurant Paiolet, i Margaret Nofre, del restaurant Sant Carles, van elaborar uns fideus amb prim de corder i patates. Les jornades gastronòmiques del Recapte (que promocionen la cuina de cullera: els plats típics regionals d’hivern a base de caldo de carn, llegums, pasta i verdures) s'allargaran fins al proper 29 de novembre, amb la participació d'un total de 37 restaurants del municipi. D'altra banda, al mercat de Tortosa hi haurà noves demostracions de la cuina del recapte aquest dissabte, 21 de novembre, a càrrec de l'Hotel Corona, i el proper 28 de novembre, amb els cuiners del restaurant El Riu. El regidor de Turisme, Ricard Forés, que dissabte va participar en la presentació de les jornades, ha afirmat que "aquesta iniciativa s'emmarca en la promoció de la ciutat, ja que la gastronomia forma part de la pròpia singularitat de la ciutat". Forés també ha destacat el fet que la presentació i les demostracions culinàries es facen al mercat municipal, ja que això permet promocionar les jornades i també els productes que són la base dels plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta