29 de gener del 2010

L'adéu de Forés agafa de sorpresa ERC de Tortosa

L'anunci que dimecres va fer el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés –que va avançar que deixarà la política municipal al final del mandat–, va agafar de sorpresa els membres de l'executiva local del partit. De fet, la notícia els va arribar a través dels mitjans de comunicació al migdia, ja que Forés ho va comunicar al matí a un grup de periodistes, en una convocatòria atípica al seu despatx de l'ajuntament. El secretari d'organització de la secció local d'ERC, Joan Mulet, va difondre un comunicat en què destacava la feina de Forés i de l'altre regidor republicà, Valentí Marin, i minimitzava les desavinences amb el grup municipal. El president d'ERC a Tortosa, Felip Monclús, també ha agraït la feina de Forés, en un article al seu bloc d'internet, en què l'anima a continuar treballant «amb ànsia per defensar els interessos dels tortosins» fins al final del mandat. «És un bon regidor que està impulsant idees i projectes importants des de l'Ajuntament, com el viver d'empreses o noves fires», ha expressat. D'altra banda, el pare de Monclús i director dels serveis territorials d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Felip Monclús –que va perdre les primàries del 2007 davant Forés per un estret marge de vots–, es perfila com a futur candidat d'ERC per a les municipals del 2011.
 

4 comentaris:

  1. L’adéu de Forés pot ser haurà agafat per sorpresa a ERC Tortosa (lo qual dubto), però no es l’única dimissió de regidors d’ERC a les TTEE. La regidora de Deltebre Teresa Culvi també dimiteix però sense esperar acabar el mandat... Què hi ha foc en el si d’ERC a les TTEE ? Qui ha estat el piròman ?

    ResponElimina
  2. Mc Calan, crec que exageres. En el PSC de Tortosa el SR. RAfael Lluís va dimitir fa uns mesos. Seguint la teva teoria, hom preguntaria Que hi ha foc al PSC de Tortosa? Qui ha estat el piróman?

    També en política, com en qualsevol activitat de la vida, hi ha moviments, altes i baixes. O és que les plantilles de les empreses són sempre les mateixes? I sempre és culpa dels empresaris? Em sembla que no. Hi ha gent que per motius personals, familiars, laborals, professionals, polítics o qualsevol altre, pot decidir deixar un projecte. Crec que no cal fer-ho tan gran.

    ResponElimina
  3. Comprenc molt be la teva postura que es reflex de la versió oficial, i a mes a mes com soc partidari de que cadascú netegi a casa seva els seus draps bruts, pots contar en la meva discreció.

    ResponElimina
  4. Em principi no tinc cap prova per a pensar que les raons de Fores no son certes, per tant.....
    Ara, Emili, no trobo correcte compara la dimissió de Lluis amb l'anunci de no tornar-se a presentar d'un cap de llista.
    La comparació podria establir-se en el cas que hagués fet un anunci semblant Sabate.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta