21 de gener del 2010

Televés porta la TDT d'alta definició a l'IES de l'Ebre


L'HDTV-Tour de l'empresa Televés arriba aquest divendres a l'IES de l'Ebre de Tortosa. Es tracta d'una iniciativa d'aquesta companyia per apropar la televisió del futur als tècnics, distribuïdors i professionals del sector. Amb aquesta finalitat, Televés ha preparat una unitat mòbil dotada d'equips d'última generació per portar la senyal de la televisió d'alta definició per tot Europa. Durant el 2009, el camió ha estat recorrent Espanya, Portugal, Regne Unit i Irlanda, per apropar als tècnics i professionals aquesta tecnologia d'avantguarda i les eines necessàries per gestionar-la. La gira ha continuat amb l'arribada del 2010, tiot visitant també França, Alemanya, Itàlia, països nòrdics i Europa de l'Est. Avui dijous havia d'arribar a Reus, i demà divendres l'HDTV-Tour arribarà a Tortosa. El camió de Televés es podrà visitar des de les deu del matí fins a les sis de la tarda.

La gira, en la qual participa l'àmplia xarxa comercial de Televés, permetrà als tècnics i distribuïdors no només conèixer els avantatges de la HDTV i gaudir de la seva excepcional qualitat d'imatge i so, sinó també familiaritzar-se amb la tecnologia i els equips necessaris per treballar amb l'Alta Definició. A més, en cadascuna de les ciutats on arriba el camió de l'HDTV, els especialistes de Televés convoquen als tècnics i instal.ladors locals per oferir-los una ocasió única d'apropar-se a la televisió del futur.

Foto: Televés

[marfanta.com] 21-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta