31 de març del 2010

El PSC de Tortosa presenta una moció a l'Ajuntament defensant la vegueria

[Àudio:El PSC presenta una moció a l'Ajuntament de Tortosa per defensar la llei de vegueries] El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va presentar ahir una moció a l'Ajuntament perquè el consistori doni un suport «clar i sense ambigüitats» al projecte de llei de vegueries. Amb tot, amb la moció del PSC, que serà debatuda en el ple ordinari del 12 d'abril, també es busca que l'Ajuntament rebutge l'acord que divendres va prendre la Diputació de Tarragona, que amb els vots de CiU i el PP va demanar al Parlament que aturés la tramitació de la llei. «CiU mai ha tingut la idea de les vegueries en el seu projecte de país», va lamentar Sabaté. L'exalcalde també va atribuir el «doble discurs» de CiU a un «oportunisme partidista». A més, Sabaté va advertir que és «molt greu» que Pere Panisello, regidor de CiU a Tortosa, votés a la Diputació «en contra dels interessos de les Terres de l'Ebre». «És important que Tortosa, com a capital del territori, es pronuncie clarament i sense peròs a favor de la vegueria», va concloure Sabaté.




Publicat a ElPunt.cat
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre
31-03-2010 Pàgina 8

Foto i més informació: PSC de Tortosa

5 comentaris:

  1. La defensa d’entelèquies , objectius inconcrets i reivindicacions inabastables, es un terreny on el senyor Sabaté es sent còmode fent d’oposició, i a mes a mes una moció te l’avantatja que no costa diners ...

    ResponElimina
  2. però pot ajudar a "espolsar-li l'orella" a més d'un...

    que darrerament se li ha anat fent grossa, en paral.lel al creixement del seu cap...

    ResponElimina
  3. La Vegueria una entelèquia ???

    Un objectiu inconcret ???

    Una reivindicació inabastable ???

    Com sempre, el Sr. Mc Calan parla des de la seva superioritat i rigor intel.lectual, on només resta treure's el barret ... i posar-se a plorar, per ell i per tots els que pensen com ell ( si hi ha algú més ).

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Plori home , plori; que vostè es un romàntic , i de vegades el romanticisme ens remet a temps passats, però ha de comprendre que una regressió al segle XIII te “bemols”...!
    Quan arribi al segle XIII ja m’avisarà...
    Tot seu Mc Calan

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta