25 de juny del 2010

Ensurt al barri del Temple per un incendi al costat de la nova comissaria dels Mossos

Els bombers van haver d'actuar ahir al migdia per apagar un incendi forestal que es va declarar just al costat de la nova comissaria regional dels Mossos d'Esquadra, a la zona del pla parcial Temple Sud. Quatre dotacions terrestres van apagar les flames i van remullar tota la zona, on hi ha diverses masies i naus industrials abandonades, així com alguns solars amb brossa i vegetació molt abundant. Desenes de curiosos van mirar-se l'evolució de les flames i la feina dels bombers des de la passarel·la que travessa les vies del tren al Temple, però també des del pont Tirant Lo Blanc. Tant el canal de l'Esquerra com l'autovia de l'Aldea (C-42) van facilitar l'extinció de l'incendi. Finalment, la policia va haver de tallar l'autovia temporalment, perquè el fum va envair la carretera. De fet, el fum i les cendres es van estendre pel barri del Temple, per la zona de Vora Parc, i encara per la tarda es podia sentir perfectament l'olor de cremat.

Foto: Manel de la Vega

10 comentaris:

  1. A Roquetes tambe arribaven sendres.
    Jo hagues dixat cremar-se tot,de fet pronte s'ha de construir a este solar.

    ResponElimina
  2. Sort que no va passar a l'altra banda de l'autovia, perquè està la benzinera.

    ResponElimina
  3. Hagués sigut una llàstima que es cremès el xalet de lujo dels pijos dels mossos...

    ResponElimina
  4. Gutijaume, que la Guardia Civil hagi de viure ( lamentablement ) amb casernes del segle XIX, no vol dir que el Mossos també ho hagin de fer.

    ResponElimina
  5. Els mossos suposo que no hi viuen a la comissaria, almenys són d'aqui i no cal importar-los de fora.

    ResponElimina
  6. Si jo no he dit que haiguen de viure com la guàrdia civil, però es pot viure en un pis de 90m2 o en un xalet de lujo i ells tenen lo segon.

    Quan dius que són d'aquí, et refereixes a que són de Tortosa?

    ResponElimina
  7. Definir comissaria tipus "pis de 90m2" i comissaria tipus "xalet de lujo" per favor?

    Ah, com enlloro aquells cuartels amb el rètol "todo por la patria" i la "rojiagualda" ben grossa, allo era estil i no les pijades de comissaries d'ara, que tenen ordinadors en lloc de tricornios, i màquines d'escriure "Olivetti" Un bon guàrdia civil no necessita ni electricitat al cuartelillo, amb espelmes ja serveix a la pàtria.

    ResponElimina
  8. No t'equivoques xertolí no defineixo comparo ;)

    ResponElimina
  9. I trobes que el cuartel de Tortosa de la GC es un pis de 90 metros, i la comissaria nova un xalet? Pos aixi a "ojo" diria que ocupen la mateixa extensió de terreny....

    El que si em podries definir perque els Mossos son pijos i la GC no, perque aixo de ser pijo es una cosa de l'estil de vestir i la policia va en uniforme.

    ResponElimina
  10. Deu meu ¬¬...bona nit xertolí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta