30 de juny del 2010

Localitzen el cadàver d'una dona a l'Ebre, però continua desaparegut el xiquet enfonsat dilluns al canal

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Tortosa van recuperar aquest dimarts a la tarda el cadàver d'una dona, localitzat al riu Ebre al seu pas per Tortosa. Més concretament, el cos el van trobar a l'altura de l'illa dels Bous, a la pedania de Vinallop. En un primer moment, es va pensar que el cos podria correspondre al xiquet de 13 anys que dilluns s'havia perdut mentre es banyava al canal de la Dreta de l'Ebre, al terme de Roquetes. Però després la policia va comprovar que es tractava del cos d'una dona, en molt mal estat perquè ja feia moltes hores que era dins de l'aigua. Tot seguit, els Mossos van traslladar el cadàver amb una llanxa fins a l'embarcador del Club de Rem de Tortosa, on el van traure del riu cap a les sis de la tarda. Els serveis funeraris es van endur el cadàver, al qual es practicarà l'autòpsia amb l'objectiu de determinar la identitat de la dona i les possibles causes de la mort. Segons l'ACN, la policia descartava en un principi que es tractés d'un suïcidi o d'una mort violenta, i els primers indicis apuntaven a una mort accidental. Amb tot, els Mossos van declinar explicar si tenien constància d'alguna denúncia per alguna desaparició a la zona.

Un veí de la zona hauria avisat els Mossos, en veure el cos sense vida al riu. Al mateix temps, els bombers continuaven, sense èxit, la recerca del xiquet que es va perdre a Roquetes. Un equip de tres submarinistes del grup de rescat (GRAE) dels bombers va estar rastrejant el canal de la Dreta, a Sant Jaume d'Enveja. És a dir, a la comarca del Montsià i a més de 30 quilòmetres d'on es va perdre el rastre, en un lloc en què baixa menys aigua i que permet el busseig. Els bombers no descartaven que no es trobi el cos fins que, en un o dos dies, surti a la superfície.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Barcelona 30-06-2010 Pàgina 32
El Punt Barcelonès Nord 30-06-2010 Pàgina 32
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 30-06-2010 Pàgina 32
El Punt Maresme 30-06-2010 Pàgina 32
El Punt Penedès 30-06-2010 Pàgina 32
El Punt Vallès 30-06-2010 Pàgina 32

1 comentari:

  1. De vegades les notícies s'han de llegir amb pinces.

    Diu l'article que els MOssos descarten un suicidi o una mort violenta i que la causa de la mort és accidental i l'autòpsia ho determinarà.

    Si aquestes són les declaracions dels Móssos, quina empanada mental, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta