29 d’octubre del 2010

Mas afirma que CiU rebutja el cementiri nuclear a Ascó 'abans i després de les eleccions'

El president de CiU, Artur Mas, ha rebutjat avui públicament la possible instal·lació del magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears a Ascó. En concret, Mas ha dit que s'oposa a la candidatura d'Ascó "abans i després de les eleccions", i que així li va comunicar al ministre d'Indústria, Miguel Sebastián. En aquest sentit, fonts de la direcció de CiU han explicat a l'agència de notícies Europa Press que Mas va coincidir amb el ministre fa menys d'un mes en unes jornades econòmiques a S'Agaró, a Girona. Així, tot i que Sebastián va sondejar el candidat de CiU sobre la ubicació de l'MTC a Ascó, Mas li va deixar clar la seua negativa, ja fos abans o després de les eleccions del 28 de novembre. En qualsevol cas, les declaracions de Mas arriben just el mateix dia que s'esperava que el Consell de Ministres designés la població valenciana de Zarra com a seu de l'MTC. Finalment, la decisió ha estat ajornada, principalment per l'absència del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, de viatge fora d'Espanya. Per la seua banda, el candidat d'ICV a la Generalitat, Joan Herrera, ha criticat avui tant el líder de CiU com el candidat del PSC, José Montilla, per voler "passar-se el mort" l'un a l'altre, i també per haver afrontat la qüestió de l'MTC "amb càlculs electorals".

+Més informació:
-CiU nega que vulgui instal·lar el cementiri nuclear a Ascó

Foto: CiU

2 comentaris:

  1. "Tot i que per mi es inqüestionable la vàlua de la candidata ( candidat ) es normal que en les circumstancies actuals radicalitzi el seu discurs per allò de marcar les diferencies… Però es precisament en campanya electoral quan menys es pot conèixer al candidat, dons la exaltació dels disbarats i les falses promeses prenen cos. No hi ha res mes fals que una campanya electoral, i els candidats ho saben, es per això que molt s d’ells cauen en facilitat en l’autocomplaença, la promesa fàcil i conseqüentment en el ridícul".

    Autor del comentari: Mac Calan.
    que suposo que es va oblidar de publicar-lo també aquí, tal com ha fet a l'entrada que La Marfanta dedica a la candidata del PSC, Monserrat Tura.
    De res.

    ResponElimina
  2. Sense que el meu comentari sembli massa masclista, voldria referir-me als “si” que volen dir NO, i als “no” que volen dir SI... Ja m’enteneu veritat...?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta