31 d’octubre del 2010

Montserrat Tura: 'L'Ebre sap que el PSC ha estat al seu costat'

La número dos del PSC, amb la candidata ebrenca i alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura.
Foto: PSC
La número dos de la llista del PSC a les eleccions del 28-N i consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha aprofitat aquest dissabte la seua visita a les Terres de l'Ebre pe respondre les acusacions del candidat de CiU, Artur Mas, sobre la manca de suport del govern de la Generalitat als ajuntaments. “En la meva doble condició de candidata del PSC i d'alcaldessa durant més de quatre legislatures, no sé com el senyor Mas s'ha atrevit a dir això”, ha afirmat Tura. Segons la candidata del PSC, “els alcaldes i alcaldesses ens vam sentir molt sovint i moltes vegades sense el suport de CiU quan governava la Generalitat, en la nostra reivindicació per intentar millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans”. Tura va remarcar que la diferència entre els governs de CiU i els governs de progrés liderats pels socialistes rau  en qupe “el PSC considera que la Generalitat és la suma del Parlament de Catalunya, de la Generalitat però també dels governs municipals”. “Avui els municipis són part d'aquesta Generalitat, que no és possible sense el treball conjunt amb els ajuntaments”, ha insistit Tura. La número dos de José Montilla ha visitat Ulldecona, Amposta i Gandesa, on va visitar la Festa del Vi. “Els ciutadans i ciutadanes d'aquest territori saben que tenen en el PSC un partit que ha estat al costat de les Terres de l'Ebre”, ha conclòs abans de posar com a exemple obres tan reivindicades pel territori com el pont entre Deltebre i Sant Jaume d'Enveja.

2 comentaris:

  1. M'alegro sentir-ho i en diversos ocasions, diria que si, que té algo de rao.
    Pero si parlem de l'Ebre, el riu, ara per ara, per moltes bones paraules des de PSC i el Parlament, el fet es que a Saragossa la setmana passada tothom (Generalitat inclos) va aprovar un borrador del nou Pla de l'Ebre que no inclou cap cabal minim. Encara pitjor, els % que donen inidquen que no pensan adjudicar més de 120-140m, quan l'informe cientific (APROVAT PEL PARLAMENT) parla de 250, 300 .... O sigui que, menys paraules i més fets ja que amb aquestes numeros estem igual que quan el PHN i el PPIDE.

    ResponElimina
  2. Tot i que per mi es inqüestionable la vàlua de la candidata, es normal que en les circumstancies actuals radicalitzi el seu discurs per allò de marcar les diferencies… Però es precisament en campanya electoral quan menys es pot conèixer al candidat, dons la exaltació dels disbarats i les falses promeses prenen cos. No hi ha res mes fals que una campanya electoral, i els candidats ho saben, es per això que molt s d’ells cauen en facilitat en l’autocomplaença, la promesa fàcil i conseqüentment en el ridícul.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta