28 de desembre del 2010

Eba Peransi, primer videoclip

La cantant tortosina Eba Peransi ha penjat avui al seu perfil de Facebook el videoclip del tema 'Eres alma', el primer single del seu disc Desde hoy, produït per Nacho Mañó (Presuntos Implicados). El videoclip ha estat dirigit per Ramon Balagué, de la productora Minifilms, i va ser enregistrat durant l'actuació i els assajos d'Eba al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa, durant la darrera edició del festival Ebresons 2010, el 21 d'octubre passat, tal com també podeu veure en la imatge de Quique Pedret.  L'objectiu d'Eba es arribar a les 2.000 visualitzacions del vídeo a YouTube abans del 2011, i aquesta tarda ja en porta més de 1.800...

4 comentaris:

  1. Me'n alegro que a Eba li vagi bé.
    Una altra dels megacracks musicals ebrencs, que en son una penya!
    Aquesta generació just s'obre el pas, i amb tan bons músics de companys de viatge que fa goig de veure.
    A tots, i a Eba especialment, felicitats!
    A seguir-hi!

    ResponElimina
  2. Eba, m'emociono quan et sento i et veig al costat del "presunto implicados". Va ser una formació molt bona quan hi formava part la Sole. Per això crec que t'has d'esforçar i mantenir la teva personalitat, no sigui cosa que siguis la Sole-2.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies "desclassificat", que bonic el que has escrit, gràcies!

    I gràcies "Yuca", encara que, ya voldria "yo" arribar a ser la sole-3! jajaja! Però ja entenc el que vols dir i que sapigues que ho tindré en compte, a mi també m'ha emocionat el teu comentari!

    Estic coneguent de prop el seu treball i deixeu-me dir que Presuntos continua sent un grup de gran qualitat dins el panorama actual, ho van demostrar a "Serà" i ho comprovareu també al nou treball que treuran en breu...

    Natros només voldriem deixar aquí el nostre agraïment a totes les persones que, com aquest bloc, col·laboren a que el projecte "eba" estigue tirant endavant, no hi ha paraules per agraïr tan de suport!

    Gràcies a totes elles avui, últim dia de l'any, el nostre videoclip compta amb més de 2000 reproduccions!!!

    Us desitjem un feliz 2011!!! ;)

    Eva i Caito

    ResponElimina
  4. Gràcies les tens tu totes Eba. ;-)
    Jo també vull aprofitar per felicitar l'any nou a tots els marfanters, marfantagundaines i marfantolits de l'Ebresfera.
    I si pot ser, celebrar-ho amb músics, i música, de les nostres terres, millor.
    Feliç 2011, i salut!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta