16 de febrer del 2011

Marques de color taronja fosforescent als clots de Ferreries


[Opinió] · Els carrers del barri tortosí de Ferreries han aparegut aquests dies plens de marques de pintura, que assenyalen els diversos desperfectes a la via pública. Clots en el paviment, voreres trencades o rajoles que ballen són el tipus d'incidències que han estat marcades amb la mateixa pintura de color taronja fosforescent. Sobretot, hi ha aquestes marques a la Rambla de Catalunya, tot i que també n'hem pogut veure algunes més als carrers perpendiculars a aquesta mateixa avinguda. L'Ajuntament ja ha començat a reparar alguns dels desperfectes que havien estat localitzats i senyalitzats. En alguns casos, però, no deixen de ser pedaços fets amb més arena que ciment, mal acabats, que tornaran a saltar si plou una mica. A més, hi ha trams en què s'han reparat algunes de les incidències marcades, però on s'han passat per alt d'altres desperfectes i no s'ha esborrat la pintura. Hi ha carrers necessitarien una actuació més contundent i duradora, com el pla de xoc que es va fer a la via pública de Tortosa a l'inici del mandat. La gran quantitat de marques i la manera de procedir indiquen que ens trobem davant d'una actuació urgent, executada a corre-cuita per la pressió dels veïns i per la proximitat de les eleccions municipals del maig.

1 comentari:

  1. I el clot que hi ha al pont de l'Estat ( quan surts de "dins" Tortosa ) tot just a l'inici, per la banda del monstrument, ja l'han pintat ? O nomes ho han fet a Ferreries ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta