15 d’abril del 2011

Pepe Rodríguez: 'Jesús estava en contra dels capellans professionals'


El periodista tortosí Pepe Rodríguez va visitar aquest dimecres a la nit el plató de 'Buenafuente' a La Sexta, per presentar la reedició revisada i ampliada del seu llibre 'Mentiras fundamentales de la Iglesia Catalólica', publicat inicialment l'any 1997. L'autor d'aquesta polèmica obra és doctor per la Universitat de Barcelona i expert en sectes. Una de les declaracions més reveladores de Rodríguez en aquesta entrevista, que ara també podeu veure íntegrament al web de La Sexta, és que Jesús de Natzaret estava "en contra del sacerdoci professional". En aquest llibre, el periodista tortosí també afirma que Déu no creia ni en la resurrecció dels humans ni en l'infern, i que els 10 manaments original no són els mateixos que ens ha fet creure l'Església catòlica. A banda, Jesús no va ser una personalitat divina fins a l'any 325, i el dogma de la Immaculada Concepció de Maria no es va imposar fins al 1854.  Rodríguez també recorda que Jesús va ser executat pels romans quan tenia entre 41 i 45 anys, i no als 33 com diu la tradició. De fet, no va estar tres dies al sepulcre, sinó que va ressuscitar al cap d'un dia i mig, tot incomplint la profecia.



Imatge: La Sexta

5 comentaris:

  1. ;-)
    La gent de Remolins!
    Fot-li canya Pep.
    Lo del 33 és una xifra atribuïda al culte Solar, diumenge = sunday (dia del Sol)...
    Ja que als 33 anys el Sol està en una posició en la que coincideix (tropical, i sideralment = constel·lació) el signe i grau ascendent per l'horitzó a la mateixa hora. Una edat mítica on les hi hage.
    Fruit simplement del les mitificacions cristianes, com el dogma de la immaculada concepció, l'infern o la virginitat de Maria.
    U que?
    Encara creiem en la "copulació mística".
    Vade retro!
    Vaja morro lo del Pau!
    Com lo del rei Josías.

    ResponElimina
  2. "Tortosa s'oblia de Josep Rodríguez"...però Buenafuente, no.
    Me l'has posat a "huevo".

    ResponElimina
  3. Jo també ho havia pensat. Algú sap si són dels mateixos Rodríguez?

    ResponElimina
  4. Pepe és un crak, i aquest llibre bonissim!!
    Per cert, Pepe és un altre persona que ha donat suport a la campanya per retirar els simbols franquistes de Tortosa - saps, aquell tema en que "no hi ha debat social"!

    ResponElimina
  5. Ai lo fill del Floro!!canyeros que som los remolinencs!!En fin per a mi lo que escriu lo sinyor Rodriguez no passa de ser un panfleto menjacapellans, i com ara és "cool" fotre canya a l'Església a la primera de canvi, pos hala ja tenim edició "corregida i aumentada" pa vendre a Sant Jordi. Lo que diu lo llibre ja fa anys que va pel món, publicat en un munt de llibres, no treu cap descobriment ni novetat. Algunes d'estes mentides fins i tot són reconegudes per l'Església, i sabudes de fa anys i panys.Nada nuevo bajo el sol...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta